Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

28 Μαρ 2017

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙΚΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΧΗΤΙΚΑ



ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 7 ΑΠΡΙΛΗ      
6.30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Συναδέλφισσες,συνάδελφοι,                                                           
Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, ΣΕΒ ετοιμάζουν νέα επίθεση στον εργαζόμενο λαό. Καλλιεργούν ξανά το γνωστό παραμύθι της ανάπτυξης και θα προχωρήσουν:
§  Στη μείωση του αφορολόγητου ορίου.
§  Σε νέες μειώσεις σε μισθούς και σε συντάξεις με την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς, την εφαρμογή του νέου τρόπου υπολογισμού των συντάξεων, την ενίσχυση της μερικής απασχόλησης και των ελαστικών σχέσεων εργασίας, στον υποκατώτερο μισθό, και τους  μόνιμους "κόφτες".
§  Στην αύξηση της ανεργίας με την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων.
§  Σε  νέες  ιδιωτικοποιήσεις.
§  Στο τσάκισμα της συνδικαλιστικής δράσης και του δικαιώματος στην απεργία.
§  Στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών που επιβάλλουν εργασιακό καθεστώς ζούγκλας για τους εργαζόμενους, φορολογικό παράδεισο κι άλλα προνόμια για το κεφάλαιο.

Αυτά τα μέτρα που συζητούν, παρά τις δήθεν μεταξύ τους διαφωνίες, περιλαμβάνονται στο 3ο μνημόνιο που ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και έχουν τη στήριξη και της Ένωσης Κεντρώων.
Κανένας εργαζόμενος να μην ξεγελαστεί από "τα μέτρα και τα αντίμετρα"!
Έχουμε τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουμε. Βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο μαζί με τους άλλους εργαζόμενους,τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς επαγγελματίες, τη φτωχή αγροτιά. Δυναμώνουμε  την κοινωνική συμμαχία μας!
 Έχουμε την πείρα.

Συναντηθήκαμε στους κοινούς αγώνες  ενάντια στο νόμο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό.

Συναντηθήκαμε με πάνω από 530 Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Σωματεία για την επαναφορά των ΣΣΕ, την κάλυψη των απωλειών, την κατάργηση των αντεργατικών νόμων.

Οργανώνουμε τον αγώνα μας για τις σύγχρονες ανάγκες μας, σε σύγκρουση με τα συμφέροντα και την εξουσία των επιχειρηματικών ομίλων.

Όλοι στις 7 Απρίλη, ημέρα συνεδρίασης του Eurogroup,
στις 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου