Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

11 Μαρ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ 9/3/2017

Το  Δ.Σ  κατά τη συνεδρίαση του την Πέμπτη 9 του Μάρτη 2017 αποφάσισε:

   1  .   Τη συμμετοχή του συλλόγου μας στην κινητοποίηση των ΣΕΠΕ και των ΕΛΜΕ την Παρασκευή 10/3 στην Περιφεριακή Δ/νση Αττικής  στις  13.30.

   2.   Την έκδοση ανακοίνωσης  και  την  αποστολή προς τους συν/φους επισυναπτόμενου  ιστορικού  υλικού για την 8η Μαρτίου  παγκόσμιας  ημέρας  της  εργαζόμενης  γυναίκας.

   3.   Tην έκδοση   καταγγελίας  για τις δηλώσεις  του αρχηγού  της  Ν.Δ σε βάρος των συνδικαλιστικών δικαιώματων  των εργαζομένων.

   4.   Σύσκεψη  με τις νηπιαγωγούς - μέλη  του συλλόγου μας  την Τετάρτη  22/3 για την εκτίμηση  της μέχρι τώρα  κατάστασης   από την  εφαρμογή του  νέου τύπου ολοήμερου νηπιαγωγείου και τη χάραξη  της παραπέρα δράσης μας.

   5.   Την έκδοση  ανακοίνωσης, τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ  προς  τιμήν  των νεκρών  του μπλόκου της Καλογρέζας  και  αντί κατάθεσης  στεφάνου την  οικονομική ενίσχυση  του ταμείου του τοπικού της παραρτήματος  .

   6.   Την έκδοση ανακοίνωσης  και την αποστολή  ιστορικού  υλικού  προς τους συν/φους  προς τιμήν  της 107ης επετείου από την  αγροτική  εξέγερση  του Κιλελέρ.

   7.   Την  έκδοση  ανακοίνωσης  για την  196η επέτειο από την επανάσταση του 1821 και πρόσκληση  προς τους  συν/φους  για την παρακολούθηση  δωρεάν  της  κινηματογραφικής   ταινίας «Η ΕΞΟΔΟΣ»  στον  κιν/φο  ΑΛΚΥΟΝΙΣ την Κυριακή  19/3  και ώρα 10π.μ.

  8.   Να απευθυνθεί  με ανακοίνωσή του  στους  συν/φους  ώστε να φροντίσουν  για τη συγκέντρωση των  έργων  ζωγραφικής  των μαθητών  μας  που συμμετέχουν στη φετινή δράση της ΕΕΔΥΕ ως τη Δευτέρα  27/3 . 

  9.   Να διοργανώσει  ανοικτή  Σύσκεψη – Εκδήλωση  με  τους  συλλόγους  γονέων  των  μαθητών και  τους  συναδέλφους των Ειδικών Σχολείων  της περιοχής μας,  με τη συμμετοχή  εκπροσώπων   φορέων του αναπηρικού κινήματος  και  των εργαζομένων  στην Ειδική Αγωγή για τη Δευτέρα 27 Μαρτίου  και ώρα 6.30μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιωνικού Συνδέσμου, με θέμα: "Η Συνεχής  υποβάθμιση  της  Ειδικής Αγωγής  μέσα  από τις νομοθετικές  ρυθμίσεις  της τελευταίας  δεκαετίας . – Συντονισμός  της  δράσης  για τη διεκδικητική αντιμετώπιση των  προβλημάτων  της".

  10.               Να αποστείλει ως τις 31/3  αναλυτικές  καταστάσεις με τις  οφειλές   των μελών του συλλόγου  μας,  ανά  σχολική μονάδα,  για την οικονομική  τακτοποίηση  της  Β΄δόσης  της  συνδρομής  μπρόστα στη σύγκλιση  της  Γ.Σ του Μαϊου.

1 11.           Να  απαντήσει  στο  αίτημα  της  ΔΟΕ  προς τους  ΣΕΠΕ για την αποστολή  εκπροσώπων στο συνέδριο ΠΟΕΔ – ΔΟΕ  στην Κύπρο  στέλνοντας ως  τακτικό εκπρόσωπο  τη  συναδέλφισσα  Ντιάνα  Λιάκου  και ως αναπληρωματικό τον συνάδελφο  Κώστα Κατιμερτζόγλου.

  12.               Την έκδοση αναλυτικής  ανακοίνωσης  προς τους συν/φους  για τους  λόγους  που  δεν πρέπει  να  συμπληρώσουν  το ερωτηματολόγιο  που  απέστειλε  το ΚΕΔΔΥ  στα Νηπ/γεία της περιοχής μας.

  13.               Την έκδοση  ανακοίνωσης  με τη θέση του Δ.Σ.  απέναντι  σε διάφορα  εκπαιδευτικά  προγράμματα  που  απαιτούν  τη  βιντεοσκόπηση  μικρών  μαθητών.

  14.               Η  συγκέντρωση  των  χρημάτων  για τη θεατρική παράσταση  να ολοκληρωθεί  την ερχόμενη  βδομάδα από 13/3 ως 17/3.

  15.               Η φετινή εκδρομή  του συλλόγου στο εξωτερικό  να γίνει  στη Βαρκελώνη  και στην ευρύτερη  περιοχή της Κόστα Μπράβα από 2/7 ως 6/7 αεροπορικώς.  (Θα σταλεί αναλυτικά το πρόγραμμα και η τιμή  αναλυτικά  μέσα στην εβδομάδα.)



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου