Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

6 Οκτ 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ.

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει την επίθεση στους εργαζόμενους μέλη του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων του Νομού Αττικής, από τις δυνάμεις καταστολής, όταν το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου βρέθηκαν στο Υπουργείο Εργασίας προκειμένου να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένο ραντεβού με την διευθύντρια του γραφείου του Υφυπουργού για ζητήματα της αρμοδιότητάς του.
Ο στόχος τους ήταν να διαμαρτυρηθούν για τα επιδόματα ασθενείας που καταβάλλονται ακόμη και με 10 μήνες καθυστέρηση(!) και να ξεκαθαρίσουν το ζήτημα που με την εγκύκλιο του Υπουργού Εργασίας καταργείται η 20ετία για το εφάπαξ των ξενοδοχοϋπαλλήλων και μάλιστα με αναδρομική ισχύ, μειώνοντάς το επιπλέον κατά 20% στην συνταξιοδότηση.
Επιβεβαιώνεται ακόμη μια φορά ότι αυτή η κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες, εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Για λογαριασμό τους παίρνουν μέτρα και ψηφίζουν νόμους που κάνουν όλους εμάς τους εργαζόμενους  ακόμη πιο φθηνούς και χωρίς δικαιώματα.
Επιβεβαιώνεται ότι η δίκαιη ανάπτυξη και οι «βέλτιστες πρακτικές»,και στον κλάδο του τουρισμού, αφορούν τους ξενοδόχους και όχι τους ξενοδοχοϋπάλληλους. 
Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα των ξενοδοχοϋπαλλήλων και υποστηρίζουμε  τα δίκαια αιτήματά τους.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου