Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

12 Φεβ 2016

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ...ΚΩΜΩΔΙΑ

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ

ΣΤO ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ 4 


«ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ……..»
κωµωδία των Matthieu Delaporte και Alexandre de la Patellière

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΣΤΙΣ 8.30 μ.μ.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 10 ΕΥΡΩ
Ψέµατα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο προσκήνιο. Και επιβεβαιώνεται το µότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία. Αλλά το όνοµα που θα του δώσεις… µπορεί να φέρει µεγάλους µπελάδες.

 Το έργο ξεκινά µε τον Βικτόρ (Φάνης Μουρατίδης) να περιµένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαµπέτ (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο άντρας της Πιέρ (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο µαζί µε τη σύζυγό του Άννα (Μαρία Κωνσταντάκη) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ (Αντώνης Λουδάρος). Κι ενώ περιµένουν την ως συνήθως αργοπορηµένη Άννα και κουβεντιάζουν στη σκηνή περί ανέµων και υδάτων, κάποια στιγµή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το µωρό και ο Βικτόρ τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι! Όταν τον ρωτούν ποιό όνοµα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει τον θίασο και θα προκαλέσει µια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα φέρουν το απόλυτο χάος στο θέατρο! Μυστικά που ήταν καλά κρυµµένα για χρόνια αποκαλύπτονται.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Φάνης Μουρατίδης, Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης Μετάφραση: Θοδωρής Πετρόπουλος Σκηνικά-Κοστούμια: Αθανασία Σμαραγδή Μουσική σύνθεση: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος Βοηθός Σκηνοθέτη: Έλενα Σκουλά Βοηθοί σκηνογράφου: Γιώργος Θεοδοσίου, Αλεξάνδρα Καψή.
Διάρκεια: 1ώρα & 40’ (χωρίς διάλειμμα)

Η κωμωδία «Για όνομα…» είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στη Γαλλία και υποψήφια για έξι βραβεία Molière. Την ίδια τεράστια επιτυχία γνώρισε και η κινηματογραφική της  μεταφορά που ξεπέρασε διεθνώς τα 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια.


ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ THN ΠΕΜΠΤΗ 25/2

 ΠΟΥΛΜΑΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ΄ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΑΓΑΛΜΑ ΗΛΕΚΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΣΤΙΣ 7.30 μ.μ.  ΔΗΛΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 
 6944797461 (ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ)                                         6983026656 (ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ)
 6981449899 (ΝΕΛΛΗ ΒΟΡΓΙΑ)
                       


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου