Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

3 Δεκ 2014

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΚΗΡΥΞΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Η κυβέρνηση, για άλλη μια φορά, αποφάσισε  ένα καταιγισμό νέων μέτρων σε βάρος των εργαζόμενων και του λαού. Μέτρα μεγάλης βαρβαρότητας, που έφεραν τα παζάρια της κυβέρνησης με την τρόικα. Σαρωτικές αλλαγές στο ασφαλιστικό, στα μισθολογικά - εργασιακά, στο συνδικαλιστικό νόμο. Αλλαγές που αποτελούν αιτία πολέμου για τους εργαζόμενους και πρέπει να απαντηθούν.
Ο νέος σφαγιασμός του εισοδήματος και των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του λαού αποδεικνύει ότι όταν μια κυβέρνηση αποδέχεται τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ, αναγνωρίζει το χρέος και υπηρετεί την καπιταλιστική ανάκαμψη, όχι μόνο θα δίνει ψεύτικες υποσχέσεις για ανακούφιση, αλλά και θα παίρνει συνεχώς νέα σκληρότερα αντιλαϊκά μέτρα.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης»
καλεί την ΑΔΕΔΥ, τη ΓΣΕΕ κι όλα τα εργατικά συνδικάτα,
να κηρύξουν νέα ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ενάντια σ΄αυτά τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, η Ε.Ε. και το κεφάλαιο, τώρα που συζητιούνται ακόμα τα μέτρα αυτά.

Καμία θυσία για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για το χρέος, που δεν ευθύνεται ο λαός, για την καπιταλιστική ανάκαμψη που θ' αποτελειώσει όποιο δικαίωμα έμεινε όρθιο στην κρίση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου