Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

2 Νοε 2014

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Πάνω από 100.000 άτομα συμμετείχαν στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο που έγινε στην Αθήνα την 1η Νοέμβρη 2014. Τα πάνω από 1000 σωματεία, ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα που αποφάσισαν να σπάσουν τη «νιρβάνα της εποχής του ρεαλισμού» και την «ομερτά των συνενόχων», γέμισαν το σύνταγμα και τους γύρω δρόμους με εργαζόμενους από κάθε γωνιά της χώρας και από το σύνθημα «Ώρα να ακουστεί η δική μας φωνή. Δε θα ζήσουμε με τα ψίχουλα».
Το μεγαλειώδες αυτό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο είναι λαϊκό ξέσπασμα αγανάκτησης, οργής και διεκδίκησης. Δόθηκε ισχυρό ταξικό μήνυμα στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους,ανέδειξε τις δυνατότητες και το δρόμο που μπορεί και πρέπει να αναπτυχθεί το ταξικό εργατικό-λαϊκό κίνημα, για να υψώσει ανυπέρβλητα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική και να διαμορφώσει τους όρους για την ανατροπή της.
Για να ανασάνουμε χρειάζεται ανατροπή της βαρβαρότητας που ζούμε! Χρειάζεται οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, με μεγαλύτερο πείσμα, ανυπότακτα να ορθώσουν τείχος αντίστασης στην πολιτική που μας εξαθλιώνει, που μας θέλει σύγχρονους σκλάβους.
Με αγωνιστική ανάταση και ενθουσιασμό συνεχίζουμε να οργανώνουμε την πάλη για την επιτυχία της πανελλαδικής-πανεργατικής απεργίας, στις 27 Νοέμβρη.
Στο χώρο των εκπαιδευτικών, ο Σύλλογός μας ήταν από τους πρώτους που κάλεσαν σε συμμετοχή σ΄ αυτό το συλλαλητήριο. Κι αυτό το κάλεσμα έγινε αποδεκτό από πολλά σωματεία εκπαιδευτικών (ΕΛΜΕ και Συλλόγους ΠΕ).
Η συνμμετοχή των εκπαιδευτικών ήταν ανάλογη με τη συμμετοχή όλων των κλάδων και όλων των περιοχών της Ελλάδας. 
Δείτε φωτογραφίες.








 
  


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου