Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

10 Ιαν 2014

Καταγγελία για τη σύλληψη του συναδέλφου Π. Αντωνόπουλου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»       
Αρ.Πρωτ. 67
Νέα Ιωνία 9/1/2014
Προς : Τα μέλη του Συλλόγου μας. 
Τον  τύπο. 
                                                   
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», καταγγέλλει την απαγόρευση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας,  που διοργάνωσαν κόμματα, πολιτικές οργανώσεις  και σωματεία στις 8-1–2014, ενάντια στην  «ευρωφιέστα» για την ανάληψη της προεδρίας της Ε.Ε .
Η συγκυβέρνηση Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ εγκαινίασε την προεδρία με μία ακόμη επίδειξη αυταρχισμού και  αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς, απαγορεύοντας τη συγκέντρωση. Πιστή στις επιταγές του κεφαλαίου και της  Ε.Ε, συνεχίζει να επιβάλλει αντιλαϊκά  μέτρα κι ένα καθεστώς τρομοκρατίας, με σκοπό την πάταξη οποιασδήποτε αντίστασης.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» καταγγέλει αυτή την απαγόρευση, όπως επίσης και τη σύλληψη του συναδέλφου Παύλου Αντωνόπουλου, μέλους της Ε.Ε της ΑΔΕΔΥ, με την κατηγορία της συμμετοχής σε απαγορευμένη συγκέντρωση και της αντίστασης κατά της αρχής. Ο συνάδελφος συνελήφθει στη διάρκεια συνέντευξης  τύπου στα Προπύλαια και θα δικαστεί την Πέμπτη 9-1-2014 στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ
ΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.

Συμμετέχουμε στην τρίωρη στάση εργασίας, που προκήρυξαν ΑΔΕΔΥ και ΔΟΕ, την Παρασκευή 10/1/2014, από τις 8 μέχρι τις 11 το πρωί. 

Για το Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΝΕΤΤΑ ΑΛΤΑΝΗ                                 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου