Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

19 Σεπ 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


ΤΟ ΔΣ του ΣΕΠΕ Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ στηρίζει τη σύσκεψη της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών – Ωρομισθίων και καλεί τους αναπληρωτές όλων των ειδικοτήτων να συμμετέχουν την  Κυριακή 25 Σεπτέμβρη στις 6μ.μ
 στα Γραφεία της ΔΟΕ   Ξενοφώντος 15α 3ος  Όροφος

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ  - ΑΝΕΛ απολύει αναπληρωτές!!
 Τα σχολεία ξεκίνησαν με την κυβέρνηση και τον υπουργό να πανηγυρίζουν ότι επιτέλους «ξεπερνάμε τον κύκλο της κρίσης και επιστρέφουμε στην κανονικότητα», και ότι «μετά από 30 χρόνια, τα σχολεία ξεκινούν χωρίς κενά, όλοι οι δάσκαλοι και τα βιβλία είναι στις αίθουσες και περιμένουν τα παιδιά»!!
Με 15.000 λιγότερες προσλήψεις απλήρωτων( μέχρι στιγμής)  μιλούν για κανονικότητα!!
Οι ανάγκες για εκπαιδευτικούς ξεπερνούν τις 27.000. Η «οικονομική στενότητα» που εμποδίζει τον υπουργό να κάνει προσλήψεις, δεν εμποδίζει τις επιδοτήσεις, τις φοροαπαλλαγές, τις διαγραφές χρεών στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους!

Η μόνιμη και σταθερή δουλειά είναι εφικτή για όλους μας, αρκεί να τη διεκδικήσουμε! Δίνουμε τη μάχη ενιαία, μόνιμοι, αναπληρωτές και γονείς! Συμμετέχουμε στο σωματείο μας, στις γενικές συνελεύσεις, και βάζουμε στο περιθώριο τον κυβερνητικό συνδικαλισμό παλιό και νέο, που ο ρόλος του ήταν και είναι να προσπαθεί να κάνει τα σωματεία ουρά των κυβερνήσεων, να βάζει πλάτη στην υλοποίηση των πολιτικών τους. Δεν κάνουμε βήμα πίσω από την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας στη μόρφωση και στη ζωή!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου