Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

14 Σεπ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη Δευτέρα 12/9 συνεδρίασε  το Δ.Σ του Συλλόγου μας  με την παρουσία αρκετών συναδέλφων που ανταποκρίθηκαν στο συνδικαλιστικό τους καθήκον να παραστούν στην έκτακτη Γ.Σ.  
                  Το Δ.Σ  αποφάσισε:
         1)    Την οργάνωση της  επιτυχίας της απεργίας την Πέμπτη 15/9 με εξορμήσεις στα σχολεία,  τη διακίνηση της ανακοίνωσης του συλλόγου και την μαζική παράσταση στο Υπουργείο στις 12.30 μ.μ. 
         2)    Την έκδοση ανακοίνωσης προς τους αναπληρωτές συναδέλφους με σκοπό την άμεση επαφή και επικοινωνία  με το σύλλογο.
         3)     Τη συμμετοχή του Δ.Σ.  στην κοινή  παράσταση διαμαρτυρίας των πρωτοβάθμιων σωματείων της Αττικής στο Υπουργείο Εσωτερικών για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας την Τετάρτη 14/9  στις 13:οο
        4)    Τη συμμετοχή του  Δ.Σ. στην πλατιά σύσεψη που διοργανώνει ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων ΑΜΕΑ  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ειδική Αγωγή την Πέμπτη 15/9 στην αίθουσα Λογιστών  στις 6:30 μμ.
       5)    Την καταγγελία λειτουργίας του ΠΥΣΠΕ και της  Β΄Δ/νσης σε ό,τι αφορά την παρουσίαση των λειτουργικών κενών και τις τοποθετήσεις υπεράριθμων, αποσπασμένων κλπ συν/φων.
        6)    Την επαναλειτουργία και φέτος του Σχολείου Μεταναστών  από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
        7)    Τη διεκδίκηση άμεσων μέτρων για την εκπαίδευση όλων των προσφυγόπουλων  που βρίσκονται στη χώρα μας.
        8)    Τη διοργάνωση και φέτος της αιμοδοσίας  για  την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Συλλόγου (21/10).
         9)    Τη σύγκλιση της τακτικής Εκλογικοαπολογιστικής Γ.Σ για το 3ο δεκαήμερο του Νοέμβρη 2016  και  τη συγκέντρωση των συνδρομών σε δύο δόσεις ( 15 ευρώ ως  και την  ημέρα της Γ.Σ του Νοεμβρίου 2016  και 15 ευρώ ως και την ημέρα της Γ.Σ του Μαϊου 2017)       

         10) Η συνδρομή για τους αναπληρωτές  να παραμέινει  στα 15 ευρώ και να δοθεί  σε 2 δόσεις (5 ευρώ  ως τη Γ.Σ του Νοέμβρη  και 10 ευρώ  ως τη Γ.Σ του Μάη).
        11) Την παρακολούθηση δωρεάν της θεατρικής παράστασης «Η απολογία του Θεόφιλου Τσάφου» του Νίκου Κούνδουρου από τη θεατρική ομάδα «Ρε Αλέξης» σε ερμηνεία του Βασίλη Κυριάκου.
        12) Τη δημιουργία  πολιτιστικών  ομάδων (θεατρικής , χορευτικής  και μουσικής) . Θα επανέλθουμε με νεώτερη ανακοίνωση με τα ονόματα και τα τηλέφωνα των υπευθύνων.
        13) Τη σύγκλιση έκτακτης Γ.Σ. για την εκτίμηση της απεργίας και την παραπέρα κλιμάκωση για τη Δευτέρα 19/9/2016.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου