Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

22 Απρ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

ΤΣΙΠΡΑ – ΦΙΛΗ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/4 ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ

Με παλμό και μαζικότητα, δεκάδες συνάδελφοι, μέλη του συλλόγου μας έσμιξαν τις φώνες και τα βήματά τους με χιλιάδες άλλους εκπαιδευτικούς μόνιμους και αναπληρωτές από διαφορες περιοχές της χώρας, στις τελευταίες τρεις κινητοποιήσεις κόντρα στην κοροϊδία της κυβέρνησης και την καταστολή, με τις διμοιρίες των ΜΑΤ, απαιτώντας να πάρει ΤΩΡΑ πίσω η κυβέρνηση την επαίσχυντη διάταξη που στέλνει στην ανεργία χιλιάδες αναπληρωτές.


Την Παρασκευή 15/4 με αποφαστικότητα και μαχητικότητα για περισσότερες από 3 ώρες το υπουργείο Παιδείας σειόταν από  συνθήματα. Ανεβασμένοι εκπαιδευτικοί στα κάγκελα του υπουργείου απαιτούσαν: «Μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών», «Τέρμα πια στην κοροϊδία, δάσκαλοι-καθηγητές σε όλα τα σχολεία », «Δικαίωμά μας είναι η μόνιμη δουλειά, δωρεάν  Παιδεία για όλα τα παιδιά».

Την Τρίτη 19/4 το Δ.Σ του συλλόγου μας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών πήρε απόφαση να καλέσει τα μέλη του σε συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή. Με μια δυναμική κινητοποίηση βροντοφωνάξαμε τη απόφασή μας ότι δεν θα αφήσουμε να περάσουν τα σχέδια της συγκυβέρνησης.


Την Πέμπτη 21/4 κηρύσσοντας τρίωρη στάση εργασίας ο σύλλογός μας έδωσε πάλι  μαχητικό «παρών» στη συγκέντρωση μπροστά στο Υπουργείο Παιδείας καλώντας με ανακοίνωσή του τους εκπαιδευτικούς  να μην πέσουν στην παγίδα του διαχωρισμού και των κριτηρίων και ενωμένοι να διεκδικήσουν αγωνιστικά μαζικούς διορισμούς, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους κάμια απόλυση αναπληρωτή. Να απαντήσουν στην κοροϊδία των μηδενικών διορισμών, στη συρρίκνωση των νηπιαγωγείων.
Συνεχίζουμε με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων προετοιμάζοντας την 48ωρη  απεργία απέναντι στο αντιασφαλιστικό νόμο - λαιμητόμο  και το φορολογικό έκτρωμα που ετοιμάζεται να ψηφίσει η κυβέρνηση στη βουλή.



.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου