Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

23 Νοε 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ


                                              
Ο Σύλλογος εκπ/κών « Γ. Σεφέρης»  συμπαραστέκεται  στη  σημερινή κινητοποίηση και στον δίκαιο αγώνα των μαθητών του Λυκείου  για το κτηριακό και τα υλικοτεχνικά προβλήματα  όλης της σχολικής κοινότητας.


Το πρόβλημα της σχολικής στέγης και των υποδομών στην πόλη μας ξεκινάει από το Νηπ/γείο και  το Δημοτικό με τεράστια εκπαιδευτικά κενά με στοιβαγμένους μαθητές  στα τμήματα,  πολλά προνήπια εκτός σχολείου, με ανύπαρκτες δομές στην Ε.Α. με  σχεδιασμό για το κλείσιμο του ολοήμερου σχολείου και  κορυφώνεται στο Λύκειο:

Την ώρα που τα παιδιά μας, οι μαθητές μας βρίσκονται στους δρόμους για ένα καλύτερο σχολείο, για νέα κτήρια, κάποιοι στην κυβέρνηση και με συνυπεύθυνη τη δημοτική αρχή εθελοτυφλούν και μοιράζουν χρήματα είτε ΕΣΠΑ, είτε  κρατικού προϋπολογισμού σε προγράμματα,  παγκόσμιες ημέρες, δράσεις και φιέστες.

Οι προτεραιότητες του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ που σχεδιάζουν όμως δεν αφορούν τα παιδιά της λαϊκής οικογένειας, αλλά μόνο όσους έχουν βαθιά χωμένο το χέρι στην τσέπη για το φροντιστήριο, για τις ξένες γλώσσες, για τον αθλητισμό.

Σήμερα αγαπημένα παιδιά,  μας βρίσκετε συνοδοιπόρους στο δίκαιο αγώνα σας. Να είστε σίγουροι ότι τίποτα δε χαρίζεται. Πάρτε τη ζωή στα χέρια σας.

Σήμερα αγαπητοί γονείς πάρτε για παράδειγμα τα παιδιά μας. Διεκδικήστε όλα όσα σας έκλεψαν και όλα όσα έχουν σκοπό να σας πάρουν.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας βρίσκεται στο πλευρό σας για να παλέψουμε για τα αυτονόητα:  να έχουν τα παιδιά των λαϊκών οικογενειών της περιοχής μας σύγχρονα και ασφαλή κτήρια.

Μαθητές, γονείς , εκπαιδευτικοί και όλοι οι μαζικοί φορείς πρέπει να κάνουμε δική μας υπόθεση τα προβλήματα.   Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις, αγαπητά παιδιά μας δείχνουν το δρόμο.


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ .  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου