Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

8 Ιαν 2017

ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ Δ.Υ!!


Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μαζί με το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, που έχει συνυπογράψει εν’ όψη και της 2η αξιολόγησης, ετοιμάζει με εγκύκλιο από την 1 Ιανουαρίου 2017 νέα μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων από 2€ έως 83€ (ανάλογα τη θέση και τα χρόνια υπηρεσίας), καθώς αλλάζει ο τρόπος του υπολογισμού  των ασφαλιστικών εισφορών για τη κύρια σύνταξη. Η εισφορά αυτή θα ανέρχεται στο 6,67% στο σύνολο των αποδοχών των υπαλλήλων με το νέο μισθολόγιο.

Οι κοκορομαχίες της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση δεν μπορούν να κρύψουν το αντιλαϊκό πλαίσιο του 3ου μνημονίου που κινούνται  και οι δυο δίνοντας τα διαπιστευτήριά τους για να κλείσει γρήγορα η 2η αξιολόγηση, με την  εφαρμογή νέων  σκληρότερων αντιλαϊκων μέτρων.
Ως εργαζόμενοι δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από τον οποιονδήποτε επίδοξο διαχειριστή της εξουσίας. Δεν πρέπει να δείξουμε ανοχή στα ψέματα και την κοροϊδία της κυβέρνησης και των επιχειρηματικών ομίλων, στο νέο γύρο επίθεσης που βρίσκεται σε εξέλιξη. Να δυναμώσουμε τη συμμετοχή μας στο σύλλογό μας, να δώσουμε αγωνιστική συνέχεια και κλιμάκωση. Εδώ βρίσκεται η πραγματική ελπίδα και η διέξοδος για όλους μας.
Δεν θα ζήσουμε σαν σκλάβοι!
Η μόνη ελπιδοφόρα επιλογή βρίσκεται στους ταξικούς αγώνες για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, για την ανάπτυξη προς όφελος των εργαζομένων και όχι για τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων.

 Αγωνιζόμαστε :

Για Μόνιμη σταθερή εργασία για όλους.
Αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Κάλυψη των απωλειών τώρα.
Κανένας άνεργος χωρίς επίδομα ανεργίας.
Κάλυψη των απωλειών σε συντάξεις, κύριες και επικουρικές.
Κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών νόμων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου