Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

6 Δεκ 2016

Να σταματήσει κάθε δίωξη της συναδέλφισσας Ελισάβετ Παπαδοπούλου ΤΩΡΑ !

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» καταγγέλλει τη δίωξη της συναδέλφισσας Ελισάβετ Παπαδοπούλου και εκφράζει τη συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του.

  Στις 7 Δεκέμβρη εκδικάζεται στο Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο η ένσταση  της συναδέλφισσας Ελισάβετ, αιρετής στο ΠΥΣΠΕ Λακωνίας, ενάντια στην καταδικαστική απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΠΕ & ΔΕ Πελοποννήσου το 2014, σύμφωνα με την οποία τιμωρήθηκε με πρόστιμο στέρησης 6 μηνιαίων αποδοχών (7500 ευρώ) για «ανάρμοστη ή ανάξια συμπεριφορά εντός και εκτός υπηρεσίας» και τέθηκε και σε αναδρομική αργία (στέρηση 3700 ευρώ).

  Το "αδίκημά" της ήταν ότι υπερασπίστηκε  τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων της, αποκάλυψε αυθαιρεσίες και παραβιάσεις της νομοθεσίας από την τότε διοίκηση.                
    
  Η  επίθεση στο πρόσωπό της είναι προσπάθεια τρομοκράτησης όλων των εκπαιδευτικών. 

  Απαιτούμε την πλήρη αποκατάστασή της, υπηρεσιακή και οικονομική και να να σταματήσει  κάθε δίωξή της. 

 Καλούμε τους συναδέλφους στη συγκέντρωση συμπαράστασης την ημέρα εκδίκασης της υπόθεσής της στο δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο (Σπινθάρου και Φιλοξένου 2 Λ.Βουλιαγμένης, 101-103 αίθουσα πειθαρχικού συμβουλίου -4ο όροφος) στην Αθήνα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου