Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

19 Ιουν 2015

ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ Δ.Σ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Μετά την παραίτηση της συναδέλφισσας Αλτάνη Νινέττας από τη θέση της προέδρου του Δ.Σ. του συλλόγου μας , λόγω συνταξιοδότησης , το Δ.Σ. συμπληρώθηκε από την πρώτη αναπληρωματική σε ψήφους συναδέλφισσα Τσίκα Φανή,από την Α.Σ.Ε. ( Π.Α.Μ.Ε.). 
Το Δ.Σ. προχώρησε στην ανασυγκρότηση των θέσεων του προεδρείου και ομόφωνα  ψήφισε την πρόταση που κατέθεσε το ΠΑΜΕ. Έτσι οι θέσεις του νέου προεδρείου έχουν ως εξής :         

Κώστας Κατιμερτζόγλου πρόεδρος
Νέλη Βοργιά αντιπρόεδρος 
Ντιάνα Λιάκου γραμματέας
Φανή Τσίκα ταμίας


Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να εξάρει την απερχόμενη πρόεδρο για την πολυετή της προσφορά στο συνδικαλιστικό- εκπαιδευτικό κίνημα.  Με  τη δράση της ως μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας ,τιμώντας τη θέση της προέδρου, ως ακούραστη εργάτρια , υπερασπίστηκε  πάντα τα συμφέροντα των συναδέλφων, αλλά και συνέβαλλε  με την πρωτοπόρα παρουσία της και το δυναμισμό της στο να αναδειχθεί ο σύλλογος μας ένας από τους πιο δυναμικούς και πρωτοπόρους συλλόγους της χώρας μας,  βάζοντας τη σφραγίδα του σε όλους τους αγώνες, τις κινητοποιήσεις, τις απεργίες αλλά και πολιτιστικές εκδηλώσεις και άλλες δραστηριότητες, συσπειρώνοντας μαζικά τα μέλη του.     

Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας Νινέττα υγεία, δύναμη και πάντα αγωνιστική διάθεση και με την νέα της ιδιότητα,  γιατί πιστεύουμε ότι από τους κοινωνικούς και πολιτικούς αγώνες δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί ποτέ.
                                                          

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου