Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

17 Ιουν 2015

10o Δ.Σ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ : ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Σύμφωνα με την ενημέρωση συναδέλφων από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας που επισκέφθηκαν το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στη συνεδρίαση  του στις 16/6/15, στο σχολείο αυτό έγιναν αυθαιρεσίες και παρατυπίες κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας  διευθυντή (10/6/125).
Από τους 12 εκπαιδευτικούς του σχολείου αυτού, στη συγκεκριμένη συνεδρίαση  απείχαν οι 7 με αποτέλεσμα  ο Σύλλογος Διδασκόντων να μην έχει απαρτία.    Παρ΄ όλα αυτά, η εφορευτική επιτροπή , ύστερα από υποδείξεις μέλους  της κεντρικής επιτροπής εκλογών Β' Αθήνας, θεώρησε  νόμιμη  τη διαδικασία με τους πέντε που συμμετείχαν και  ψήφισαν .
Η ενημέρωσή μας αυτή,  προέρχεται και από μέλος της εφορευτικής επιτροπής αυτού του σχολείου.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» καλεί το ΠΥΣΠΕ  Β΄ Αθήνας να μην εγκρίνει αυτή την παράτυπη διαδικασία και να ακυρώσει την εκλογή αυτή ως μη γενόμενη, παρ’ όλο που θεωρούμε ότι η εκλογή του διευθυντή (κατά 33% από το Σύλλογο Διδασκόντων) δεν αλλάζει το περιεχόμενο του «νέου» σχολείου.
Ταυτόχρονα, καλεί  την κ. Κιάτου  να παραστεί στην επόμενη  συνεδρίαση του
 Δ .Σ.  , μιας και θα υπάρχει σαν  θέμα  η πρόταση για τη διαγραφή της από το Σύλλογο,  για αντισυναδελφική συμπεριφορά , προσπάθειες  τρομοκράτησης  των εκπαιδευτικών του σχολείου,   υβριστική συμπεριφορά απέναντι σε συναδέλφους και παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης του σωματείου .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου