Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

12 Μαρ 2014

Για την παραπομπή του Διευθυντή του 6ου Δ. Σχολείου Καισαριανής σε ΕΔΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 6ου Δ. ΣΧ. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΤΟ Α΄ ΤΜHΜΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Π.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» καταγγέλει τη δίωξη σε βάρος του  Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής. Οι κατηγορίες για τις οποίες παραπέμπεται ο συνάδελφος είναι ότι, ως υπεύθυνος εγγραφών του συγκροτήματος των 3ου και 6ου Δ. Σχ. Καισαριανής, τον Ιούνη του 2013, έγραψε παιδιά στην Α΄ Δημοτικού … εκτός ορίων και δημιούργησε 4 τμήματα στην Α΄ Δημοτικού, ενώ κατά την υπηρεσία έπρεπε να δημιουργηθούν 3 τμήματα.
  • Ο συναδέλφος υπερασπίστηκε το δικαίωμα των παιδιών της συγκεκριμένης περιοχής να έχουν καλύτερη εκπαιδευτική διαδικασία, όπως άλλωστε το δικαιούνται.
  • Υπερασπίστηκε το δικαίωμα των γονιών να έχουν τα παιδιά τους τμήματα με παιδαγωγικά αποδεκτό αριθμό μαθητών και να μη στοιβάζονται στις αίθουσες.
  • Υπερασπίστηκε το δικαίωμα των εκπαιδευτικών να εργαστούν στο σχολείο οργανικής τους και δεν έγινε συνεργός στο πρωτοφανές που συνέβη τη φετινή σχολική χρονιά να μετακινούνται εκπαιδευτικοί με οργανική θέση σε άλλες περιοχές και στη θέση τους, όταν προέκυπτε ανάγκη, να έρχονται αναπληρωτές!
  • Υπερασπίστηκε τη θέση του κλάδου να μη γίνει καμία σύμπτυξη, συγχώνευση, να μη χαθεί κανένα τμήμα και στον αγώνα αυτό ήταν ενωμένοι εκπαιδευτικοί, γονείς, εργαζόμενοι της περιοχής μας.
 Δηλώνουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα βρισκόμαστε δίπλα στο συνάδελφο που διώκεται και θα τον στηρίξουμε ως τη δικαίωσή του. Πρόκειται για  δίωξη που έχει ως στόχο τον εκφοβισμό και την υποταγή διευθυντών και εκπαιδευτικών προκειμένου να μην υπάρξουν αντιστάσεις και αντιδράσεις στις χιλιάδες κλεισίματα, συγχωνεύσεις συμπτύξεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση. Στο πειθαρχικό θα είμαστε κι εμείς εκεί και θα απαιτήσουμε να αθωωθεί.

- Να σταματήσει τώρα η βιομηχανία διώξεων σε εκπαιδευτικούς που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.
- Να καταργηθεί τώρα ο νόμος για το πειθαρχικό που ποινικοποιεί τα πάντα, σπιλώνει εκπαιδευτικούς και καταργεί το τεκμήριο αθωότητας κάνοντας την οποιαδήποτε παραπομπή από τα πριν ενοχή και καταδίκη. 
 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου