Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

5 Μαρ 2014

"Ρεπορτάζ" από την κινητοποίηση ενάντια στην αξιολόγηση στο Χαλάνδρι.

Με επιτυχία έγινε την Τρίτη 4/2/2014, η κινητοποίηση σε σχολεία του Χαλανδρίου, ενάντια στην αξιολόγηση - αυτοαξιολόγηση, με αφορμή την απόπειρα σχολικής  συμβούλου να περάσει τις «ομάδες εργασίας» στα σχολεία της ευθύνης της. Κινητοποίηση στην οποία συμμετείχαν οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Β΄ Αθήνας. 
Ο Σύλλογός μας πήρε μέρος με τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. και πολλούς ακόμα συναδέλφους που έκαναν τη στάση εργασίας και ήρθαν στην κινητοποίηση.
Στα τέσσερα σχολεία που επισκεφθήκαμε, φάνηκε καθαρά ότι ΚΑΙ ΕΚΕΙ ( όπως άλλωστε σ΄ ολόκληρη τη χώρα), δεν υπάρχει από πλευράς  των συναδέλφων, καμιά διάθεση να υλοποιηθούν τα σχέδια του υπουργείου για την αυτοαξιολόγηση.
Αποτέλεσμα της κινητοποίησης ήταν ότι η σχολική σύμβουλος που οργάνωσε αυτά τα «ραντεβού» … δεν ήρθε, αλλά φρόντισε να τα αναβάλει. Το ίδιο κλίμα αναμένεται και στα επόμενα σχολεία που έχει ανακοινώσει ότι θα επισκεφθεί.
Εξαιρετικά σημαντική κρίνεται η παρουσία στην κινητοποίηση και εκπροσώπων από την Ομοσπονδία Γονέων Αθήνας, που συμμετείχαν και τοποθετήθηκαν σαν εκπρόσωποι των γονιών ενάντια στην αξιολόγηση και στο «Νέο Σχολείο». Όπως και η παρουσία του μέλους του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. συναδέλφισσας Θεοδώρας Δριμάλα.

Συνεχίζουμε. Όλοι μαζί. Στο σχολείο μας. Στο Σύλλογό μας. Παντού.
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ, ΤΗΣ Ε.Ε., ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΜΟΡΦΩΣΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.





4/2/2014







0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου