Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

13 Μαρ 2014

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2:30μ.μ. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ 
ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ 2.30 μμ 
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Με τις συλλογικές αποφάσεις της Γ.Σ. μας, τις υπογραφές, την ακύρωση των σεμιναρίων, τις συνεδριάσεις των συλλόγων διδασκόντων στις οποίες δηλώνεται η άρνηση συμμετοχής μας στις ομάδες εργασίας,  κάνουμε πράξη την απόφασή μας να μπλοκάρουμε την αξιολόγηση και το νέο σχολείο.
Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια των παραπάνω αποφάσεων καλεί τα μέλη του σε συγκέντρωση μπλοκαρίσματος των σεμιναρίων των στελεχών εκπαίδευσης που ανακοινώθηκαν για τα επόμενα Σαββατοκύριακα, αρχής γενομένης από   το Σάββατο 15 του Μάρτη.
Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση που έχουν εξαγγείλει ΔΟΕ ,ΟΛΜΕ,  Σύλλογοι Π.Ε. και ΕΛΜΕ το Σάββατο 15 του Μάρτη στις 2.30 μ.μ. στο Υπουργείο Παιδείας για να μπλοκάρουμε και αυτό το σεμινάριο.
Έτσι απαντάμε με τον καλύτερο τρόπο στην κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας, που μας ζητά να γίνουμε συνένοχοι και συμμέτοχοι στο έγκλημα των ΕΕ – κεφαλαίου - κυβερνήσεων ενάντια στα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών και τα εργασιακά των εκπαιδευτικών.

Με μαζικούς αγώνες απαντάμε σ’ όλους αυτούς που προωθούν την κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων , σ’ όλους αυτούς που προσπαθούν να καταργήσουν και να απαγορεύσουν  το πιο βασικό όπλο των εργαζομένων, την ΑΠΕΡΓΙΑ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑΣ

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ,  ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ,
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΛΥΣΗ.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ  ΣΤΙΣ 2.3Ομμ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΜΕ ΤΗ  48ωρη ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ  19 και 20 Μάρτη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου