Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

8 Φεβ 2017

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ! ΜΑΖΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !




ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14/2 6Μ.Μ. ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ  (ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)  ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΕ  (Ξενοφώντος 15Α 3ος  όροφος).

 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/2 2μ.μ. ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
με αίτημα: «Μαζικοί, Μόνιμοι Διορισμοί. Κάλυψη των Σύγχρονων Μορφωτικών Αναγκών».


   Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με τους χειρότερους όρους για τους αναπληρωτές! Χιλιάδες συνάδελφοι μας βρίσκονται αυτή τη στιγμή απολυμένοι μετά τις περσινές Υπουργικές Αποφάσεις για τα ολοήμερα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία αλλά και τις αλλαγές σε Γυμνάσια και ΕΠΑΛ!

 Το Υπουργείο από τη μια αφήνει να διαρρεύσει ότι θα επαναφέρει το διετή αποκλεισμό από τους πίνακες των αναπληρωτών σε περίπτωση άρνησης τους να παρουσιαστούν οποιαδήποτε χρονική στιγμή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας! Από την άλλη  ο υπουργός κ. Γαβρόγλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ ενώ δε δεσμεύεται για συγκριμένο αριθμό μόνιμων διορισμών γιατί: «Πρέπει να συνεννοηθούμε για τον τρόπο πρόσληψης», αλλά και γιατί «το ΑΣΕΠ δεν έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί το πλήθος των αιτήσεων και των ενστάσεων που θα κατατεθούν(!!!)», ετοιμάζεται να ξαναπαίξει το παιχνίδι της διάσπασης, μέσα από τη συζήτηση για τα κριτήρια διορισμού, με την  επαναφορά του νόμου Διαμαντοπούλου και της τροπολογίας Φίλη (με τη μια ή την άλλη μορφή).

 Όλα αυτά δεν συμβαίνουν γιατί φταίει τάχα ο κακός Υπουργός!! Είναι πολιτικές και κατευθύνσεις της ΕΕ, που εφάρμοσαν και οι κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και συνεχίζει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι μέσα στα προαπαιτούμενα του 3ου  Μνημονίου για εξορθολογισμό 2 δις. στην εκπαίδευση. Θέλουν φθηνούς, ελαστικά εργαζόμενους, ελαστικά πληρωμένους και με ελαστικά δικαιώματα!


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ  ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ!!


§  Μαζικοί διορισμοί στην  εκπαίδευση τώρα!! Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους συναδέλφους που εργάστηκαν τα τελευταία χρόνια στα σχολεία!
§  Επίδομα ανεργίας σε όλους τους αναπληρωτές για όλη την περίοδο της ανεργίας.
§  Πλήρη ασφαλιστικά  και εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.
§  Δικαίωμα σε αναρρωτική άδεια και άδεια λοχείας με καθεστώς ίδιο με των μονίμων.
§  Δωρεάν σίτιση, μειωμένα εισιτήρια σε όλα τα Μ.Μ.Μ, επίδομα στέγασης σε όσους συναδέλφους εργάζονται μακριά από τον τόπο κατοικίας τους.
§  Επίδομα θέρμανσης.  


Το ΔΣ καλεί όλους τους  συναδέλφους του Συλλόγου μας μόνιμους και αναπληρωτές:

  1. Στη σύσκεψη που οργανώνει η  Πρωτοβουλία  Αναπληρωτών την Τρίτη 14 Φλεβάρη 6μ.μ. στα γραφεία της ΔΟΕ  (Ξενοφώντος 15Α 3ος  όροφος).

  1. Σε μαζική συμμετοχή την Ημέρα Πανελλαδική Δράσης στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 23 Φλεβάρη 2μ.μ. με αίτημα: «Μαζικοί, Μόνιμοι Διορισμοί. Κάλυψη των Σύγχρονων Μορφωτικών Αναγκών».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου