Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

28 Φεβ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 23/2


Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 2.00 μ.μ. μαζική κινητοποίηση μόνιμων και αναπληρωτών εκπαιδευτικών στο Υπουργείο Παιδείας, ύστερα από κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών-Ωρομισθίων, πολλών ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ μεταξύ των οποίων και του συλλόγου μας.


Η κινητοποίηση έστειλε το μήνυμα στην Κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ ότι ο αγώνας με  αίτημα: «μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εδώ και τώρα!» θα δυναμώσει, γιατί ενώνει όλους τους εκπαιδευτικούς ανεξάρτητα από ειδικότητα και εργασιακή σχέση και απαντά στις αγωνίες των γονιών για τις ανάγκες και τα μορφωτικά δικαιώματα  παιδιών τους.

Το Δ.Σ καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση του Υπουργείου Παιδείας και του Υφυπουργού (ο οποίος μάλιστα, ήταν μέχρι πριν λίγο καιρό συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος σε ΕΛΜΕ!!), που αρνήθηκαν να συναντήσουν αντιπροσωπεία των Σωματείων και των αναπληρωτών.
Ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αφήσει να μπουν στον «κόφτη» Κυβέρνησης-ΕΕ-ΣΕΒ-ΔΝΤ η μόρφωση των παιδιών μας και τα δικαιώματά μας.                                                                                        

Θα συνεχίσει να δυναμώνει την πάλη του με συσκέψεις γονέων, συνδικαλιστικών φορέων της περιοχής μας, με τους συναδέλφους αναπληρωτές για τη συντονισμένη οργάνωση του αγώνα, διεκδικώντας το σχολείο των σύγχρονων αναγκών μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου