Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

4 Αυγ 2016

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει τους εργαζόμενους στα καταστήματα, τα γραφεία και τις αποθήκες του ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ που συμμετείχαν μαζικά στην 24ωρη παναττική απεργία 22 Ιουλίου 2016.

Αγαπητοί φίλοι
Οι επιτροπές αγώνα που συγκροτήσατε στα καταστήματα της Αττικής και συντονίστηκαν πανελλαδικά με τους συναδέλφους σας σε άλλες περιοχές της πατρίδας μας  που είχαν πάρει απόφαση για απεργία δείχνει πως όταν οι εργαζόμενοι κάνουν δική τους υπόθεση την οργάνωση του αγώνα την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους απέναντι στην εργοδοσία, τότε μόνο σπάει το κλίμα τρομοκρατίας που υπάρχει σε κάθε χώρο δουλειάς, η επίθεση της εργοδοσίας και των ανθρώπων της, το κλίμα αναμονής, φόβου και ψεύτικων αυταπατών που καλλιεργούν.

Συναγωνιστές
Η εργοδοσία έχει σύμμαχο την σημερινή κυβέρνηση που νομοθέτησε τη ζούγκλα και την ονόμασε «δίκαιη ανάπτυξη» που θα οικοδομηθεί πάνω στην αύξηση της εκμετάλλευσης και της εξαθλίωσης των εργαζομένων.
Μόνο ο κοινός μας αγώνας, η ταξική αλληλεγγύη των εργαζομένων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων  που πλήττονται από την βάρβαρη αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική είναι απάντηση σε όσους μας θέλουν να ζούμε μια ζωή με δόσεις, με μισθούς ψίχουλα και σμπαραλιασμένα δικαιώματα.
Εμείς οι εργαζόμενοι έχουμε μια επιλογή: Να οργανωθούμε σε κάθε χώρο δουλειάς να αγωνιστούμε συλλογικά, να απαιτήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας..
Επιλέγουμε το δρόμο του αγώνα για να υπερασπιστούμε πραγματικά  τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας!  Έχουμε πολλά περισσότερα να κερδίσουμε από όσα έχουμε ήδη  χάσει!

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά σας για:
  • Άμεση καταβολή όλον των μισθών Ιουνίου- Ιουλίου! 
  • Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας!
  • Καμία βλαπτική μεταβολή στις εργασιακές σχέσεις!


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου