Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

8 Φεβ 2017

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΜΟΝΟΙΑ  6.30 Μ.Μ.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες
Έχουμε πολύ πικρή πείρα από τις περίφημες διαπραγματεύσεις που κάθε φορά βρίσκονται σε εξέλιξη. Η κυβέρνηση για την εξυπηρέτηση των εργοδοτικών οργανώσεων, των τραπεζών και των μονοπωλιακών ομίλων, ετοιμάζει νέα μέτρα που αφορούν τα εργασιακά και συνδικαλιστικά μας δικαιώματα, την εκτεταμένη φοροληστεία, νέες αντιλαϊκές συμφωνίες για μετά το 2018.
Τα σχολεία, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές είναι στο στόχαστρο αυτής της γενικευμένης  επίθεσης!     
 Η κυβερνητική απάτη για δήθεν «κανονικότητα» στα σχολεία δεν μπορεί να κρύψει:
Τα χιλιάδες παιδιά που έμειναν και φέτος έξω από τις δημόσιες δομές της Ειδικής Αγωγής.
Τις 4000 απολύσεις αναπληρωτών.
Τα εκατοντάδες κενά, τις ελλείψεις σε υποδομές, την υποχρηματοδότηση, το τσάκισμα του ολοήμερου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου.
Τον εκπαιδευτικό λάστιχο, που μετακινείται συνεχώς από σχολείο σε σχολείο.
Την αύξηση του ωραρίου των Νηπιαγωγών σε 30 ώρες!
Τις αναδιαρθρώσεις που προωθούνται συνολικά στον κρατικό τομέα (βλ ν.4440/2016 για την κινητικότητα, ν.4369/2016 για τη αξιολόγηση).
Πάνω στα συντρίμμια των λαϊκών κατακτήσεων χτίζουν τη μελλοντική ανάκαμψη των κερδών τους. Στο οπλοστάσιό τους επανέρχονται μία-μία όλες οι δοκιμασμένες μέθοδοι εκβιασμού. Βάζουν τους εργαζόμενους να επιλέξουν ανάμεσα στη "Σκύλλα και τη Χάρυβδη", να μπουν στη μέση της δήθεν της "καλής" ΕΕ και του "ανάλγητου" ΔΝΤ.
Η κυβέρνηση, τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, μας θέλουν στην αδράνεια, το συμβιβασμό στη μοιρολατρική αποδοχή της βαρβαρότητας.Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε από τα παζάρια τους από την ανάκαμψη και την κανονικότητα που μας ετοιμάζουν.
Όλοι μαζί εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενοι να ορθώσουμε τείχος. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια που εκμεταλλεύονται το μόχθο μας, την Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΜΟΝΟΙΑ  6.30 Μ.Μ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου