Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

5 Φεβ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


Πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πάνω από 150 συναδέλφων το βράδυ της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου  2017 το γλέντι του Συλλόγου μας, μέσα σε πολύ ζεστό, συναδελφικό  και ιδιαίτερα διασκεδαστικό κλίμα.


 Πλούσιο  και καλό φαγητό και  κρασί,  το καλύτερο και ποιοτικότερο, αυτή τη χρονιά στη νυχτερινή Αθήνα, μουσικό πρόγραμμα   από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες  Γ. Κότσιρα, Λ.  Μαχαιρίτσα, Γ. Νταλάρα, Γ. Ζουγανέλη και Idra Kayne σε παλιές αλλά και νεώτερες επιτυχίες που αγαπήσαμε, απογείωσαν το κέφι  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.



Στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες για όλους τους εργαζόμενους δείξαμε πάλι,  ότι ακόμα  και μέσα από τη διασκέδαση  και  το τραγούδι, έχουμε τη θέληση και τις αντοχές να συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι να διεκδικούμε  ζωή με δικαιώματα  και ψυχαγωγία. Όλοι οι συνάδελφοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις. Όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν, πραγματικά... έχασαν!

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του  και καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να δείξουν την ίδια όρεξη, διάθεση και συμμετοχή για την επιτυχία της έκτακτης Γ.Σ, των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Συλλόγου και των αγωνιστικών κονητοποιήσεων  που έρχονται.
                                                                         

 ΤΟ  Δ.Σ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου