Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

2 Μαρ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Το  Δ.Σ  στη συνεδρίασή  του στην 1η Μαρτίου 2016  αφού ενέκρινε τη συμπλήρωση των δύο κενών θέσεων, ύστερα από τις παραιτήσεις  των Ντίνου Βρυώνη και Φένιας Ιωσηφίδου,  από τους συναδέλφους Κοκορομύτη Γιώργο και Κορδολαίμη Βαγγέλη  εκλεγμένων με το ψηφοδέλτιο της Α.Κ.ΣΥ.Α. , ευχαρίστησε τα παραιτηθέντα μέλη για την μέχρι τώρα συμμετοχή τους, καλωσόρισε τα  δυο νέα μέλη  και τους ευχήθηκε καλή  δύναμη στα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα.
Το  Δ.Σ.  αποφάσισε :
  •        Να καλέσει  με ανακοίνωσή του τα μέλη του Συλλόγου  να  μην ανταποκριθούν  στο κάλεσμα του Υπουργού Παιδείας  για συμμετοχή των συλλόγων διδασκόντων στον λεγόμενο  κοινωνικό διάλογο.
  •            Να συμμετάσχει στη σύσκεψη των σωματείων το Σάββατο 5/2/2016 στον κιν/φο  ΑΛΚΥΟΝΙΔΑ  για την οργάνωση της πάλης ενάντια στην παρουσία του ΝΑΤΟϊκού στόλου στο Αιγαίο  και στον κίνδυνο εξάπλωσηςτου πολέμου με πρόσχημα το προσφυγικό.  Να καλέσει τους συν/φους να συμμετέχουν την ίδια ημέρα στις 13:00 στη συγκέντρωση στα Προπύλαια και στην πορεία στα γραφεία της Ε.Ε 
  •      Να συνεχίσει: α) τις εξορμήσεις  στα σχολεία και την ενημέρωση των συναδέλφων και των γονιών με νέα επικαιροποιημένη ανακοίνωση  για τον νέο αντιασφαλιστικό νόμο που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει στη  βουλή,  β)  τη συνεργασία  με τους άλλους τοπικούς φορείς  για την προετοιμασία  νέας 48ωρης απεργίας.
  •       Να τιμήσει την Ημέρα της Γυναίκας 8 Μαρτίου  αποστέλλοντας ιστορικό υλικό στους συναδέλφους και να τους καλέσει να συμμετάσχουν στην κινητοποιήση της ΟΓΕ στα Προπύλαια  την ίδια μέρα στις 6:00 μμ.

  •        Να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το  τοπικό  παράρτημα ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ προς τιμήν του μπλόκου της Καλογρέζας  το Σάββατο 19/3/2016 και αντί στεφάνου  να καταθέσει το αντίτιμο για την  οικονομική ενίσχυση του παραρτήματος .
  •         Να προετοιμάσει τη συμμετοχή  του Συλλόγου  στη δημόσια συζήτηση  που  ανακοίνωσε η ΔΟΕ με θέμα: « Το σχολείο που βιώνουμε, το σχολείο που ονειρευόμαστε» καλώντας  τις παρατάξεις  και τους συν/φους να καταθέσουν τις προτάσεις τους δημοσιοποιώντας τες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και στα  mail των συν/φων. 
  •        Να εκδώσει ψήφισμα συμπαράστασης στους διωκόμενους συνδικαλιστές μεταλλεργάτες του Πειραιά. 
  •         Να διοργανώσει  λαϊκό γλέντι για τους συν/φους την Κυριακή 20/3/2016  στην ταβέρνα «Μπαρμπα-Αλέξης» στη  Ν.Χαλκηδόνα.
  •        Να διοργανώσει θεατρική παράσταση για τα παιδιά των συν/φων  τον Απρίλιο  με το έργο: « Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου