Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

27 Οκτ 2015

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
 στις 12 το μεσημέρι στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας



Τη στιγμή που χιλιάδες συνάδελφοι παραμένουν άνεργοι και τα σχολεία υπολειτουργούν, ο  Διευθυντής Π.Ε. Β΄ Αθήνας κρύβει υπάρχοντα λειτουργικά κενά σε βάρος των συναδέλφων και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών.

Αντιπροσωπεία του ΔΣ του συλλόγου μας παρευρέθηκε σε παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα 26/10/15 για τα κενά των σχολείων που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της δ/νσης και αφορούσαν τις σημερινές προσλήψεις ειδικοτήτων.

 Ο Δ/ντής μας είπε ότι ανέλαβε να ανακοινώσει τα κενά μόνο στα σχολεία που τους λείπουν πάνω από 30 ώρες. Προκλητικά δήλωσε ότι με προσωπική απόφαση προχώρησε σε αυτή τη διαδικασία  χωρίς τη σύγκληση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου που απαιτείται τόσο για τον ορισμό των λειτουργικών κενών, όσο και για την τοποθέτηση των συναδέλφων αναπληρωτών.
Ο Διευθυντής υπηρετεί ουσιαστικά τη λογική της κυβέρνησης και του Υπουργείου ότι τα σχολεία από εκεί που ήταν κλειστά τουλάχιστον τώρα υπολειτουργούν...

Στερεί θέσεις εργασίας από συναδέλφους και λειτουργεί σαν αμορτισέρ για να απορροφηθούν αντιδράσεις από την εφαρμοζόμενη αντιλαϊκή πολιτική που αφήνει τα σχολεία χωρίς εκπαιδευτικούς και με δραματικές ελλείψεις με το επιχείρημα, ότι η μόρφωση των παιδιών μας, ο απολύτως αναγκαίος διορισμός χιλιάδων συναδέλφων δεν χωρά στο στενό κορσέ της καπιταλιστικής ανάπτυξης, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση απαλλάσσει από τέλη και φόρους μεγάλες επιχειρήσεις, φορτώνει νέα χρέη στο λαό για τα κέρδη των τραπεζών, εφοπλιστών και βιομηχάνων, για μια "ανάπτυξη" η οποία βασίζεται στα αποκαΐδια των δικαιωμάτων μας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Καλούμε όλους τους συναδέλφους αναπληρωτές σε παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 στις 12 το μεσημέρι στη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄Αθήνας ( Ανάφης και Αγίων Αποστόλων, Ν. Ηράκλειο)

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
·          ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ  ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ
·          ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου