Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

16 Σεπ 2014

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠAYΛOY ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ.Σεφέρης», εκφράζει τη συμπαράστασή του στον  Παύλο Αντωνόπουλο, εκπαιδευτικό, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, που δικάζεται στις 16 Σεπτεμβρίου 2014, με την κατηγορία  ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση».
Έχουμε  ήδη καταγγείλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη συγκέντρωση οργανώσεων και κινήσεων ενάντια σε κυβέρνηση, Ε.Ε. με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της ελληνικής προεδρίας, στις 8 Γενάρη 2014.
Ο καθηγητής Παύλος Αντωνόπουλος είχε συλληφθεί δυο ώρες πριν την προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδιναν εκπρόσωποι κομμάτων, οργανώσεων και συνδικάτων διαμαρτυρόμενοι και καταγγέλλοντες την απόφαση της Κυβέρνησης να απαγορεύσει μέσω του Αττικάρχη τη συγκεκριμένη συγκέντρωση.
Καταγγέλλουμε για ακόμη φορά κυβέρνηση και Ε.Ε., που φτάνουν στο σημείο να καταργούν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα και να συλλαμβάνουν αγωνιστές προσπαθώντας να λυγίσουν το λαό στον αγώνα του ενάντια στην βάρβαρη αυτή η πολιτική.
Απαιτούμε την απαλλαγή από κάθε κατηγορία του συναδέλφου Π. Αντωνόπουλου.
Καλούμε σε συγκέντρωση συμπαράστασης την  Τρίτη 16/9/14, στις 9 π.μ. στα δικαστήρια στη Σχολή Ευελπίδων (κτήριο 7, αίθουσα 2).

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου