Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

11 Σεπ 2013

Καταγγελία για την διευθύντρια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ν. ΙΩΝΙΑΣ

 
 
Αρ.Πρωτ 178
 
Ν. Ιωνία 9/9/2013
 
Προς : τα μέλη του Συλλόγου μας
 
ΘΕΜΑ : ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ 19ΟΥ Δ.Σ Ν. ΙΩΝΙΑΣ
 
Ο «πόλεμος» άρχισε κι είναι σε εξέλιξη. Κι όποιος με τις πράξεις του απειλήσει τη θέση εργασίας συναδέλφου, παίρνει το μέρος του «εχθρού» των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των σχολείων. Και θα έχει την ομόφωνη καταγγελία του Συλλόγου μας.
 
Έτσι, πρέπει σήμερα να καταγγείλουμε τη διευθύντρια του 19ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας, που μπρος στο ενδεχόμενο σύμπτυξης των τμημάτων της ΣΤ τάξης δεν προέβη στις απαραίτητες ενέργειες (σύγκληση συλλόγου διδασκόντων, κινητοποίηση του Δ.Σ. του συλλόγου «Γ.Σεφέρης», ενημέρωση των γονέων των ενδιαφερόμενων μαθητών) ώστε η τάξη να συνεχίσει να λειτουργεί με δύο τμήματα όπως τα προηγούμενα πέντε χρόνια. Απλώς καταχώρισε τα στοιχεία στο survey και τίποτε άλλο… Αποτέλεσμα ήταν η εμφάνιση μιας ακόμα υπεραριθμίας στο 19ο Δ.Σ.. Ήθελε μάλλον να προκαταλάβει την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων, γιατί στους συναδέλφους ισχυριζόταν ότι «το σύμπτυξε το υπουργείο».
 
Απορούμε : Τι θα την κάνει την άδεια αίθουσα ; Τι θα πει στο συνάδελφο που τον διώχνει ; Και τι θα πει στους γονείς ; Ποιο «παιδαγωγικό» κριτήριο καθοδηγεί τις πράξεις της ;
Επιπλέον επιχείρησε στις 10/9/13 να εμποδίσει και τους εκπροσώπους του Σωματείου να παραβρίσκονται στη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων.
 
Καλούμε τους συναδέλφους να μην εφαρμόσουν αυτή την απόφαση σύμπτυξης. Να πάρουν σχετική απόφαση στο Σύλλογο Διδασκόντων και να λειτουργήσουν τα τμήματα όπως αποφασίσουν με κριτήριο την παιδαγωγική και το καλό των παιδιών.
Θα είμαστε σε ετοιμότητα, για παρόμοιες καταγγελίες, γιατί ήδη ακούσαμε ότι υπάρχουν κι άλλοι «παπαγάλοι» που βιάζονται να δείξουν τέτοια … «καλή διαγωγή» στο Υπουργείο.
 
ΟΛΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ
ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ – ΚΑΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/9/2013, στις 7ΜΜ
 
 
                                      

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου