Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

26 Νοε 2015

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ  ΤΟΥ ΔΣ  ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ
 Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

 Με πρόσφατη ομόφωνη απόφαση του το  Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. στις 19/11/2015,  καθόρισε ότι το ύψος της συνδρομής που θα καταβάλουν οι αναπληρωτές εκπ/κοί προς τη ΔΟΕ και την ΑΔΕΔΥ ορίζεται συνολικά στα 15 ευρώ .
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας γνωρίζει πολύ καλά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι αναπληρωτές. Θεωρεί ότι είναι τα πρώτα θύματα από την αντιλαϊκή- κυβερνητική πολιτική απ’ τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο χώρο της Εκπ/σης. Τη στιγμή που οι περισσότεροι δεν διορίζονται από την αρχή της σχολικής χρονιάς,  υπηρετούν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, αναγκασμένοι να πληρώνουν και ενοίκιο από έναν χαμηλό μισθό ,ο οποίος τις περισσότερες φορές δεν καταβάλλεται στην ώρα του, και η σύμβασή τους λήγει κάθε Ιούνιο και να ζουν με το άγχος αν θα ξαναπροσληφθούν την επόμενη χρονιά.

  Όλα αυτά ήταν παράγοντες που μέχρι τώρα τους προβλημάτιζαν  για την καταβολή ή όχι της ίδιας συνδρομής που πληρώνουν οι μόνιμοι συνάδελφοί τους  έτσι που κάποιοι σκέφτονταν και τη συμμετοχή τους ή όχι στο σύλλογο.  

Το Δ.Σ. επειδή πιστεύει ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί, με όποια σχέση  εργασίας κι αν  έχουν προσληφθεί, πρέπει  να είναι μέλη του συλλόγου , αφού ένα συνδικάτο για να είναι ισχυρό χρειάζεται να είναι μαζικό και κοντά σε όλους τους εργαζόμενους, αποφασίζει ομόφωνα οι συνάδελφοι αναπληρωτές,  πέρα από το ποσό των 15 ευρώ που ζητά η ΔΟΕ, να μην πληρώσουν το επιπλέον μέρος της συνδρομής που αναλογεί στον σύλλογό μας (6 ευρώ) .

Άρα οι συνάδελφοι αναπληρωτές θα πληρώσουν μόνο 15 ευρώ.

Επικοινωνήστε με τα μέλη του ΔΣ για την καταβολή του υπόλοιπου της συνδρομής  σας όποτε μπορέσετε.
 Επίσης καλούμε τους νέους συναδέλφους/-ισσες να εγγραφούν στο σωματείο.

ΟΛΟΙ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ  ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ- ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ  

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου