Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

14 Νοε 2015

Δελτίο Τύπου : ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ (12/11)



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Επ/κών «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» χαιρετίζει τη συμμετοχή των εκατοντάδων συναδέλφων της περιοχής μας (30%), στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία, στις 12 του Νοέμβρη  και των δεκάδων συναδέλφων στην απεργιακή συγκέντρωση με το πανό του συλλόγου στην  Ομόνοια και στην πορεία προς το Σύνταγμα.

  Όλους αυτούς που ξεπέρασαν το κλίμα της μοιρολατρίας, της απογοήτευσης, του συμβιβασμού και της ηττοπάθειας, που καλλιεργείται από τη συγκυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.
Σε αυτές τις συνθήκες της ολομέτωπης επίθεσης, είναι απαραίτητο  να ξεπεραστούν και  οι ηγεσίες και οι δυνάμεις του κυβερνητικού συνδικαλισμού, που όχι μόνο δεν κούνησαν το δαχτυλάκι τους για την οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας, αλλά αντίθετα, ως φορείς της λαϊκής παραπλάνησης, της συναίνεσης και της ταξικής ειρήνης, σπέρνουν τη λογική της αναποτελεσματικότητας των αγώνων.


 Η  ΑΠΕΡΓΙΑ της 12ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  είναι η αρχή!
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς σε κάθε σχολείο, σε συνέχεια της αγωνιστικής δράσης μας! Συσπειρωμένοι στο σωματείο μας, να δώσουμε νέα και πιο μαζική, μαχητική απάντηση στα αντιλαϊκά  σχέδια κυβέρνησης – Ε.Ε., δυναμώνοντας τις συλλογικές διαδικασίες.  
Να προετοιμάσουμε γερά το επόμενο βήμα αγωνιστικής κλιμάκωσης, να απαντήσουμε με νέα γενική απεργία ενάντια στην επίθεση στην κοινωνική ασφάλιση, στα δικαιώματα μας, στη ζωή μας.

Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα!

Ανάπτυξη για το λαό και όχι για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων
Να πάρουμε τη ζωή και το μέλλον στα χέρια μας.


Να αρνηθούμε το καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς που μας προετοιμάζουν!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου