Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

18 Οκτ 2015

Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», θα καλέσει  τα μέλη του σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου μας (Άρθρο 13).

Η Γενική Συνέλευση θα γίνει την Πέμπτη 5 του Νοέμβρη 2015, στις 8,30 π.μ. στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου. (Σοφίας και Νεότητας Νέο Ηράκλειο). Τη μέρα αυτή, έχουμε ζητήσει από την Διεύθυνση Β’ Αθήνας άδεια μιας μέρας,  για όσους συναδέλφους πάρουν μέρος στις διαδικασίες αυτές του Συλλόγου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κάποιος μέλος του Συλλόγου (άρθρο 9 του καταστατικού) είναι να έχει πληρώσει τη συνδρομή του.
Η συνδρομή ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΕ, είναι 30 ευρώ.  Από αυτά τα 24 τα παίρνει η ΔΟΕ και τα 6 ο σύλλογος. Ο Σύλλογός μας πολλές φορές έχει πάρει, σε Γενικές Συνελεύσεις του, αποφάσεις – προτάσεις προς τη ΔΟΕ για δραστική μείωση της συνδρομής, που όμως – άλλες τόσες φορές - δεν έγιναν αποδεκτές στο συνέδριο της ΔΟΕ, εξ αιτίας της πλειοψηφίας της.

 Tη συνδρομή μπορούμε να την καταβάλλουμε εφάπαξ μέχρι και την ώρα της ψηφοφορίας. Για τη διευκόλυνση των συναδέλφων αναπληρωτών  μπορούν να πληρώσουν το ποσό των 10 ευρώ και αργότερα (όταν πληρωθούν) να εξοφλήσουν.
Καλό θα ήταν και θα διευκόλυνε, στα σχολεία να μαζευτούν οι συνδρομές από πριν  από κάποιον συνάδελφο και να δοθούν στα μέλη του Δ.Σ. που είναι υπεύθυνα για το κάθε σχολείο.


H κατάθεση ψηφοδελτίων θα γίνει μέχρι την Πέμπτη 29/10/15  και ώρα 15.00μ.μ. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ στο mail  του συλλόγου gseferisedu@gmail.com.
Την ίδια μέρα θα συνεδριάσει η Εξελεγκτική Επιτροπή στις 6.30 μ.μ. και  το ΔΣ  στις7.30 μ.μ για την έγκριση των ψηφοδελτίων και της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης.


Η παρουσία όλων μας στη Γ.Σ. είναι απαραίτητη και είναι ο μοναδικός τρόπος να συνεχίσουμε τον αγώνα και τη συλλογική μας ζωή και δράση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου