Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

15 Οκτ 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Παρασκευή   16 Οκτωβρίου
 6.30μμ στην ΟΜΟΝΟΙΑ
 Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει για ψήφιση, την Παρασκευή 16 Οκτώβρη, στη ΒΟΥΛΗ το πολυνομοσχέδιο το οποίο φέρνει επιπλέον ανατροπές στο Ασφαλιστικό, με αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 χρόνια για όλους, επιβάλλει νέες μειώσεις στις συντάξεις κύριες και επικουρικές, και πρόστιμα για κάθε χρόνο συνταξιοδότησης πριν από τα 67 έτη, ενισχύει και συνεχίζει τη φοροκαταιγίδα διατηρώντας τον ΕΝΦΙΑ. Αυξάνονται οι τιμές σε βασικά είδη, εφαρμόζοντας το ΦΠΑ 23%. Αυξάνεται ακόμα και η τιμή στα ήδη πανάκριβα εισιτήρια.
 Καμία λαϊκή συναίνεση σε αυτό το έγκλημα! Όλοι στο δρόμο ξεσηκωμός, κανένας συμβιβασμός με το σφαγιασμό των δικαιωμάτων μας!   Συμμετέχουμε στον αγώνα, στο σωματείο, στο σύλλογο! Παίρνουμε την υπόθεση της υπεράσπιση της ζωής μας στα δικά μας χέρια. 
Τα μέτρα δεν εξαιρούν κανένα εργάτη, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, άνεργο, γυναίκα! Μας καταδικάζουν στην δουλειά και τη ζωή χωρίς δικαιώματα 
για τα κέρδη της καπιταλιστικής μεγαλοεργοδοσίας.
 Είναι προκλητικοί! Την ίδια  στιγμή που απαλλάσσουν μονοπωλιακούς ομίλους από ανταποδοτικά τέλη, από χρέη, από πρόστιμα και αναδρομικά, κυνηγούν εργαζόμενους  που εργάζονται στις πιο βαριές και ανθυγιεινές εργασίες, προσθέτοντας χρόνια παραπάνω εργασίας . Την ίδια στιγμή που υποχρεώνουν τους εκπαιδευτικούς να μπαίνουν στην τάξη μέχρι τα βαθιά γεράματα, ο υπουργός Παιδείας διοργανώνει φιέστες «εθιμοτυπικής» επίσκεψης σε ΔΟΕ-ΟΛΜΕ, παριστάνοντας τον φίλο των συνδικάτων! 

Η ασφάλιση δεν είναι εμπόρευμα και κόστος αλλά δικαίωμα! 
ΔΥΝΑΤΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΜΑΖΙΚΑ οργανώνουμε την πάλη, κλιμακώνουμε τον αγώνα. Με τη συμμετοχή μας στα συλλαλητήρια στις 22 Οκτώβρη και Πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 12 Νοέμβρη.





 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου