Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

6 Οκτ 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ 5/10/2015 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ


  Το  Υπουργείο Παιδείας αρνήθηκε συνάντηση με εκπαιδευτικούς που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι!


Τη Δευτέρα 5/10/2015 πραγματοποιήθηκε στο Υπ. Παιδείας συγκέντρωση αδιόριστων αναπληρωτών, οι οποίοι διαμαρτύρονταν εναντίον της τελευταίας απόφασης του Υπουργείου να μην προσλάβει εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων σε Αττική, Αιγαίο και Δυτ. Μακεδονία, διότι το ΕΣΠΑ απέκλειε αυτές τις περιοχές, με κίνδυνο να μείνουν άνεργοι χιλιάδες συνάδελφοι.

Ο Σύλλογός μας “ Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ” συμμετείχε στην κινητοποίηση απαιτώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους τους συμβασιούχους για να καλυφθούν όλα τα κενά και να δοθεί η δυνατότητα διορισμού σε όσους αποκλείστηκαν.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αρνήθηκε προκλητικά να δεχτεί εκπροσώπους των αναπληρωτών, των Συλλόγων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση ακόμα και τους εκπροσώπους από το ΔΣ της ΔΟΕ.

Καταγγέλλουμε τη στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου απέναντι σε εκπαιδευτικούς που κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι, με δική της ευθύνη, προκειμένου να εφαρμόσει τις επιταγές των διαφόρων προγραμμάτων της Ε.Ε. και όχι να ικανοποιήσει τις ανάγκες των παιδιών της λαϊκής οικογένειας.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας με γονείς και συνδικαλιστικούς φορείς την Τετάρτη 7/10/15 (έχει προκηρυχτεί στάση εργασίας) και την Τετάρτη 14/10/15 στο Υπουργείο Παιδείας στις 1.30 μ.μ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου