Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

4 Νοε 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Αποφάσεις, συνδρομή, ψηφίσματα)

Το Δ.Σ.  του ΣΕΠΕ «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» συνεδρίασε  την Πέμπτη  3/11/2016 και πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Για την προετοιμασία  και την επιτυχία της εκλογικοαπλογιστικής Γ.Σ στις 23/11/2016
α) Να εγκρίνει τον απολογισμό  του απερχόμενου Δ.Σ που θα δημοσιευτεί και θα κατατεθεί  για ψήφιση στη Γ.Σ.  με 4 ψήφους  υπέρ και 2 λευκές
β) Να συντάξει την τελική ημερήσια διάταξη
γ) Να συντάξει το πρόγραμμα των εργασιών  της Γ.Σ. που θα προτείνει στο προεδρείο
δ) Να προτείνει τη συγκρότηση διαπαραταξιακού  προεδρείου για τη διεύθυνση των εργασιών της  Γ.Σ.
ε) Να απευθύνει πρόσκληση στην  Εξελεγκτική  Επιτροπή  για  τον έλεγχο του οικονομικού απολογισμού  του απερχόμενου Δ.Σ., του Βιβλίου Εσόδων-Εξόδων και των αντίστοιχων πραστατικών  και του βιβλιαρίου του ταμείου , την Τετάρτη 16/11/2016  και ώρα 5.30μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου.
στ)  Να συνεδριάσει  πριν τη Γ.Σ., την Τετάρτη 16/11/2016 και ώρα 6.30μμ  για την  παραλαβή  και έγκριση  των ψηφοδελτίων  ενόψει των αρχαιρεσιών  για  νέο Δ.Σ. και νέα Εξελεγκτική Επιτροπή  καθώς  και των υποψηφιοτήτων για  την Εφορευτική  Επιτροπή.

2. Να καλέσει τους συναδέλφους  στη γενική ΑΠΕΡΓΙΑ  την Πέμπτη στις 24 του Νοέμβρη και να προετοιμάσει την επιτυχία της.

3. Μετά την πρόσφατη απόφαση της ΔΟΕ για περαιτέρω μείωση της συνδρομής που λαμβάνει η ίδια  (στα 22 ευρώ) για τους μόνιμους συν/φους,  το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε ομόφωνα τη μείωση  και του μέρους της συνδρομής  που μένει  για τον σύλλογο  στα  5  ευρώ .
Έτσι για το έτος 2016-17 η νέα συνολική συνδρομή   των 27 ευρώ ( αντί 30) θα δοθεί σε 2 δόσεις :

15 € στις 23/11/2016 και 12 € στη Γ.Σ. του Μάη.


4. Μετά την πρόσκληση του ΠΑΜΕ προς όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις  της χώρας για την πραγματοποίηση της 4ηςΠανελλαδικής Συνδιάσκεψης στις 19-20 /11/2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Δ.Σ.  αποφάσισε ομόφωνα τη συμμετοχή του συλλόγου μας στις εργασίες της συνδιάσκεψης .

5. Να συνδράμει  οικονομικά  το 12ο  συνέδριο  της  Ομοσπονδίας  Γυναικών  Ελλάδας (ΟΓΕ) με 50 €  ως ελάχιστο φόρο τιμής  στην προσφορά της παραπάνω οργάνωσης  στην  πάλη της για τα δικαιώματα της εργαζόμενης-άνεργης-απολυμένης  γυναίκας .

6. Να καλέσει τους συναδέλφους  να παρακολουθήσουν  την Παρασκευή 18/11/2016  τη θεατρική παράσταση « ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ» στο θέατρο   Νέου Κόσμου .

7. Επίσης πάρθηκε απόφαση για ψήφισμα συμπαράστασης στους απολυμένους της Pepsico και συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΕΕΔΥΕ στις 15/11 στην Ομόνοια που καταδικάζει την επίσκεψη Ομπάμα στη χώρα μας παραμονές της επετείου του Πολυτεχνείου.
                                                                                                                            ΤΟ  ΔΣ    


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου