Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

18 Οκτ 2013

Κήρυξη στάσης εργασίας – συμμετοχή στην κινητοποίηση της Ένωσης Γονέων Μεταμόρφωσης


Αρ.Πρωτ. 228 
Ν. Ιωνία 17/10/13


Θέμα : Κήρυξη στάσης εργασίας – συμμετοχή στην κινητοποίηση της Ένωσης Γονέων Μεταμόρφωσης.

Η Ένωση Γονέων Μεταμόρφωσης, έχει κηρύξει την Τετάρτη  23 του Οκτώβρη 2013, σαν μέρα δράσης για τα σχολεία (επισυνάπτουμε τη σχετική ανακοίνωση).
«Γονείς – μαθητές – εκπαιδευτικοί δημιουργούμε ενιαίο μέτωπο ενάντια στα αντιδραστικά μέτρα για την παιδεία. Συγκεντρωνόμαστε και κλείνουμε τα σχολεία την πρώτη ώρα – (8:10-9:00) - στις 23/10/2013. μετά κάνουμε συγκέντρωση μπροστά στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της Μεταμόρφωσης». . . . λένε στην ανακοίνωση τους.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», ομόφωνα αποφάσισε να συμμετέχει στην κινητοποίηση αυτή, μ΄ όλες του τις δυνάμεις.

  • Καλούμε τους συναδέλφους των σχολείων της Μεταμόρφωσης, να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση. Για το λόγο αυτό κηρύσσουμε τρίωρη στάση εργασίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της μέρας αυτής.
  • Καλούμε τους συναδέλφους να συμβάλλουν στην επιτυχία της κινητοποίησης. Να ενημερώσουν τους γονείς και να μοιράσουν σ΄ όλους (μέσω των παιδιών) την ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων.
  • Καλούμε τους δύο – τρεις διευθυντές που ήδη εξέφρασαν την πρόθεσή τους να σαμποτάρουν την κινητοποίηση, αρνούμενοι να μοιραστεί η ανακοίνωση στο σχολείο τους, να το επανεξετάσουν και να πράξουν το αυτονόητο : Οι δάσκαλοι – νηπιαγωγοί κι οι γονείς, έχουν συμφέρον να δρουν από κοινού. Κυρίως γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον των παιδιών και του σχολείου. Αν συνεχίσουν τη στάση αυτή, θα αναγκαστούμε να τους καταγγείλουμε επωνύμως και να μοιράσουμε στα παιδιά του σχολείου τους την ανακοίνωση της Ένωσης εμείς (Δηλαδή Το Δ.Σ. του Συλλόγου)

 
 
 Δείτε εδώ την Ανακοίνωση της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου