Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

30 Ιαν 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ



Μέσα σε μια φιλική, συναδελφική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου  28 Ιανουαρίου  2017, στη φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του Ιωνικού Συνδέσμου, η ετήσια εκδήλωση υποδοχής του καινούριου χρόνου από τα παιδιά των συναδέλφων  και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Δεκάδες παιδάκια με τους γονείς τους ανταποκρίθηκαν  στο  κάλεσμα του Δ.Σ. και δημιούργησαν με την παρουσία τους μια θερμή, ανθρώπινη ατμόσφαιρα γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα. 
Δόθηκε σε όλους μας η ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, από τη μουσικοθεατρική  ομάδα του ΠΑΜΕ, μια καταπληκτική παιδική (και όχι μόνο) θεατρική παράσταση με το έργο: «Η ιστορία του αλόγου και της λεύκας».
Μια διασκευή από το γνωστό λογοτεχνικό παραμύθι του Χρήστου Μπουλώτη: "Η παράξενη αγάπη του αλόγου και της λεύκας".

 Μια ιστορία για την αγάπη που γεννιέται σ’ ένα λιβάδι ανάμεσα σε μια  μοναχική λεύκα κι ένα περήφανο άλογο, μια αγάπη που αναδύεται μέσα από την κοινή μοναξιά τους, η οποία  είναι και η αφορμή για να προσέξουν το ένα την  ομορφιά του άλλου, να μοιραστούν γνώσεις, συναισθήματα και αισθήσεις.
Ο δύσκολος δρόμος που διαλέγουν να πορευτούν τα δυο αυτά υπέροχα πλάσματα, φαντάζει γοητευτικός  γιατί υποδηλώνει τη βαθιά αυτογνωσία τους και τη συνειδητοποίηση της ομορφιάς της διαφορετικότητάς τους και των επιλογών τους.


Οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι μεγάλοι  μετά το τέλος της παράστασης χόρεψαν και διασκέδασαν μαζί με τους ηθοποιούς. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία ήταν αφιερωμένη στο μέλλον της ανθρωπότητας: τα παιδιά όλου του κόσμου.


Ευχαριστούμε τη θεατρική ομάδα που αφιλοκερδώς έδωσε την παράσταση, τον Ιωνικό Σύνδεσμο για τη φιλοξενία, τους μικρούς μας φίλους,όλες  και όλους που  παρευρέθηκαν στην εκδήλωση μας και τους ευχόμαστε: Καλή  Αγωνιστική  Χρονιά με υγεία, δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. 



ΤΟ  ΔΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου