Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

20 Ιαν 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ .

Έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή ο κομμουνιστής αγωνιστής  ΔΑΣΚΑΛΟΣ Κώστας Παπλωματάς την Κυριακή το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα. 
Πρόεδρος του συλλόγου Π.Ε.  Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ», πρώην μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., μάχιμος μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών,  αγωνίστηκε για Δημόσια Δωρεάν Παιδεία που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες της λαϊκής οικογένειας.
Στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους, δίπλα στους γονείς και αντιτάχθηκε στις αυθαιρεσίες και στον αυταρχισμό της Διοίκησης,  δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό για το  κίνημα.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας εκφράζει τη βαθιά λύπη του για τον χαμό του αγαπητού συναδέλφου και συναγωνιστή Κώστα Παπλωματά, εκφράζει τα συλλυπητήρια όλων μας στην οικογένεια, τους συναδέλφους και τους συντρόφους του, συμπαραστέκεται στην οικογένειά του και αποφασίζει να παραστεί και να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 20/1/2015 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών (πλησίον του ΙΚΑ Περιστερίου) στις 4:00 μ.μ. και θ’ ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο του Αγίου Βασιλείου.
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει κηρύξει τρίωρη διευκολυντική στάση εργασίας από ώρα 1:15 μμ έως και 4:15 μμ, σήμερα Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015, ώστε να μπορέσουν οι συνάδελφοι να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου