Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

8 Μαρ 2014

Γιώργος Π. Διαμάντης : Εσείς ... πόσες τέτοιες λαιμητόμους θα παραγγείλετε ;

Ανοιχτό γράμμα προς την ΟΛΜΕ και κάθε εκπαιδευτικό της χώρας μας.
Από το δυναμικό site του συλλόγου Π.Ε "Γ. Σεφέρης" σήκωσα την παρακάτω μεστή νοημάτων γελοιογραφία. Μετά την συντριπτική απόρριψη από τον κλάδο των εκπαιδευτικών της, χυδαία υποκριτικής, αυτο-αξιολόγησης ( διάβαζε αυτο-καταδίκης) , το υπουργείο επανήλθε με μία ίδια εγκύκλιο ( με το ίδιο βέβαια νομοθετικό πλαίσιο, που δεν περιγράφει υποχρεωτικότητα ) να τονίσει την υποχρεωτικότητα της προηγούμενα απορριφθείσας υποχρεωτικότητας !!!
 Μερικοί (προφανώς οι εξαιρετικά λίγοι) βασιλικότεροι του βασιλέως νεροκουβαλητές, την βλέπουν σαν μάννα εξ ουρανού και επιχειρούν εκ νέου να πιέσουν (ή/και να εκφοβίσουν) όσους στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, ώστε να εμπλακούν σε μία αυτο-εξευτελιστική διαδικασία, που   σε άλλη περίπτωση θα παρήγαγε το απόλυτο μηδέν, αν δεν αποτελούσε βοηθητικό εργαλείο για την απόλυτη ισοπέδωση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης, με την υποκλοπή και της συναίνεσής μας. Στο ίδιο site αναρτήθηκε η άμεση αντίδραση της ΔΟΕ στην νέα επιχείρηση εκφοβισμού εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας, δεν είναι άμεση η υποχρέωση και της ΟΛΜΕ να πάρει θέση? Οι πληροφορίες τρέχουν, όπως και οι εξελίξεις, και οι χαρακτηρισμοί είναι αναπόφευκτοι.
 Είναι ώρα μάχης και δεν συγχωρούνται καθυστερήσεις και ρωγμές, τα όπλα μας πρέπει να είναι συνέχεια της ψυχής μας, που τα μάτια της είναι πάντα ανοιχτά και άγρυπνα, φίλοι, συνάδελφοι και συναγωνιστές της ΟΛΜΕ.
 Στην λεζάντα της γελοιογραφίας μπορούμε κάλλιστα να προσθέσουμε για κάθε επίδοξο Εφιάλτη το : Εσείς, μετέχοντας σε αυτή την αυτο-αξιολόγηση ικανοποίηση άραγε τίνος, πόσες τέτοιες κρεμάλες θα αυτο-παραγγείλετε? 
(Το σχόλιο δημοσιεύεται μετά από παράκληση του ίδιου του συναδέλφου Διαμάντη).

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου