Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

29 Οκτ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τη συνάντηση με τους αναπληρωτές

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η συνάντηση καλωσορίσματος που είχε προγραμματίσει για τις 25/10 το Δ.Σ του συλλόγου μας με τους  αναπληρωτές συναδέλφους μας στην καφετέρια ΚΟΜΙΞ στο Ν. Ηράκλειο.

Δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε μεταξύ μας να ανταλλάξουμε απόψεις, να ακούσουμε τα προβλήματα που τους απασχολούν, να ενημερωθούν για τη λειτουργία του συλλόγου και τις νέες νομοθετικές αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις του Υπουργείου.

Νέοι και παλιότεροι συνάδελφοι της γενικής, της προσχολικής, των ειδικοτήτων και των παράλληλων στηρίξεων ανέδειξαν τα προβλήματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νέου  ενιαίου τύπου ολοήμερου σχολείου καθώς και από την τοποθέτησή τους  για την παιδαγωγική τους στήριξη σε 2 και περισσότερα παιδιά ή  από την μετακίνησή τους από σχολείο σε σχολείο.

Γενική επιθυμία και επιτακτική ανάγκη που βγήκε μέσα από τις τοποθετήσεις τους ήταν η εκ νέου παράσταση διαμαρτυρίας άμεσα στη Β΄Δ/νση μαζί με γονείς  γιατί η κατάσταση πλήττει και τα εργασιακά τους δικαιώματα και τις μορφωτικές ανάγκες των μαθήτων μας. 

Το  Δ.Σ. αποφάσισε αυτή η παράσταση να γίνει την Πέμπτη 27/11 και ώρα 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Δ/νσης.


Καλωσορίζουμε και τους άλλους συν/φους που δεν μπόρεσαν να έρθουν στη συνάντηση αλλά αισιοδοξούμε να συναντηθούμε στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου