Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

4 Μαΐ 2017

ΠΕΜΠΤΗ 4/5 14.30 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΟΠΣΥΔ

Καλούμε τους αναπληρωτές συναδέλφους την Πέμπτη 4/5 στις 14:30 σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας με αφορμή τα ζητήματα που έχουν προκύψει σε σχέση με την εγκύκλιο για κατάταξη στους πίνακες αναπληρωτών τη σχολική χρονιά 2017 - 2018
Τα χρονικά περιθώρια που δόθηκαν (13/4 – 28/4), οδηγούν στον αποκλεισμό εκατοντάδων συναδέλφων από τους πίνακες των αναπληρωτών τους οποίους καταδικάζουν στην ανεργία. Το υπουργείο Παιδείας, δεν δίνει καμία δυνατότητα στους φοιτητές που θα αποφοιτήσουν κατά τη λήξη του εαρινού εξάμηνου 2017, να μπουν στους πίνακες των αναπληρωτών.
Η αδικία που δημιουργείται είναι μεγάλη. Έρχεται ως σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της χρόνιας αδιοριστίας, των απολύσεων και της συνεχόμενης ανασφάλειας που βιώνουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί με ευθύνης της σημερινής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Απαιτούμε:
Να ανοίξει ξανά το ηλεκτρονικό σύστημα (ΟΠΣΥΔ)  ώστε να δεχτεί και τις αιτήσεις των αποφοίτων του εαρινού εξαμήνου και όσων έχασαν την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη ένταξή τους στους πίνακες αναπληρωτών.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4/5 ΣΤΙΣ 14:30 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου