Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

8 Μαΐ 2017

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ 17 ΜΑΙΟΥ 2017

17 ΜΑΪΟΥ
ΟΛΟΙ  ΚΑΙ  ΟΛΕΣ  ΣΤΗΝ  24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Συνάδελφε- συναδέλφισσα
Η επιτυχία της απεργίας κρίνεται από τη δική σου συμμετοχή
Δείξε  τη δύναμή σου !
Δώσε  τη δική σου απάντηση  στα νέα αντιλαϊκά  μέτρα, στην κοροϊδία  των  αντι – μέτρων,  στην κάλπικη  θεωρία της εθνικής ομοψυχίας  για την ανάκαμψη  της  οικονομίας   απέναντι  στην  «επιτροπεία» και  την «κατοχή» των δανειστών   που βγάζει  λάδι  τους  ντόπιους  μεγαλοεπιχειρηματίες.
 Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  έχει συμφωνήσει  τα  μέτρα  με  το «κουαρτέτο»  για να διασφαλιστούν παραπέρα  τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων,  αφαιρώντας από το λαϊκό εισόδημα  ακόμα  3,6 δις τον χρόνο . Εσύ δεν έχεις  τα ίδια συμφέροντα  με τους  βιομήχανους, τους τραπεζίτες και  τους εφοπλιστές.
Η κυβέρνηση  προχωρά ακάθεκτη για το 4ο μνημόνιο  κι ενώ   πανηγυρίζει  για  «εξιτήριο» από την κρίση,  μειώνει  κι άλλο  το αφορολόγητο  και  τις  συντάξεις,  χτυπάει  συνδικαλιστικά  και εργασιακά  δικαιώματα,  καταργεί  τα κοινωνικά επιδόματα , ιδιωτικοποιεί  τη ΔΕΗ,  καταργεί την κυριακάτικη αργία, αυξάνει  το ωράριο των εκπαιδευτικών,  προωθεί  τη  νέα  «καλή»  αξιολόγηση  στο δημόσιο, συνεχίζει  την πολιτική των μηδενικών διορισμών, δρομολογεί   ακόμη περισσότερες   απολύσεις  αναπληρωτών.....
 Μην  ανέχεσαι  να σε μετράνε  σε αυτούς  που συμπαραστέκονται  στις   «σκληρές» διαπραγματεύσεις  της  Κυβέρνησης.  Μην αφήνεις τα  «αντιπολιτευτικά»  κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο  να  λαϊκίζουν   στις  πλάτες  σου.   Τον ίδιο δρόμο «ανάπτυξης»  σου  τάζουν.
Πάλεψε ενάντια στην  απογοήτευση  των  κυβερνητικών  λύσεων, τη μοιρολατρία  της αναποτελεσματικότητας  των αγώνων που σε οδηγεί στην απεργοσπασία  και την  ηττοπάθεια.
ΑΠΑΙΤΗΣΕ
ΚΑΛΥΨΗ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ  ΤΩΡΑ
ΜΟΝΙΜΗ  ΣΤΑΘΕΡΗ  ΔΟΥΛΕΙΑ  ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ

ΑΓΩΝΙΣΟΥ
ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΕ ΠΑΛΙΑ  ΚΑΙ  ΝΕΑ  ΜΕΤΡΑ
ΓΙΑ  ΤΗΝ   ΑΝΑΤΡΟΠΗ  ΣΥΝΟΛΙΚΑ   ΤΗΣ  ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ   ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ  ΤΙΣ  ΔΙΚΕΣ  ΣΟΥ  ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ   ΑΝΑΓΚΕΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου