Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

11 Απρ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ 5/4/2017

Συνεδρίασε την Τετάρτη 5/4/2017 το Δ.Σ. και αποφάσισε:
      1.    Η α ΄προσπάθεια  σύγκλησης της 2ΗΣ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης  των μελών του συλλόγου μας να γίνει Κυριακή 23/4 στις 10π.μ στο 1ο Δ.Σχ. Ηρακλείου. Σε περίπτωση μη απαρτίας στις 7/5 την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
Σε περίπτωση πάλι  μη απαρτίας, η  Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαϊου 2017  από τις 8.30 π.μ  ως τις 13.οο και θα ακολουθήσουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για την 86Η Γ.Σ της ΔΟΕ.

      2.     Η συγκέντρωση της β΄ δόσης της συνδρομής (12 ευρώ για τους μόνιμους 10ευρώ για τους αναπληρωτές) θα ολοκληρωθεί ως  την Τετάρτη 17/5/2017.Αναλυτικές καταστάσεις θα σταλούν σε κάθε σχολική μονάδα.

      3.    Να καταγγείλει την προσπάθεια πραγματοποίησης ταχύρρυθμων σεμιναρίων στους συν/φους των ειδικοτήτων και στους δ/ντές σχολικών μονάδων από τον σχολικό σύμβουλο της Ειδικής Αγωγής για την κάλυψη ωρών μέσω της παράλληλης στήριξης.

      4.    Να καλέσει τα μέλη του συλλόγου μας σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην  Ομόνοια στις 7/4 στις 6.30μμ ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα.

      5.    Να συναντηθεί με τους αντιδημάρχους Παιδείας των δήμων Ν. Ιωνίας  και Ηρακλείου άμεσα ( μέσα στη Μεγάλη εβδομάδα ) για τα κτηριακά προβλήματα των σχολείων της περιοχής μας.

      6.    Να συνδιοργανώσει με την ΕΕΔΥΕ μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Μαΐου την εκδήλωση με τα έργα των μαθητών με θέμα : «Να σκέφτεσαι τους άλλους».

     7.    Να συνδιοργανώσει με τα σωματεία και τη Λαϊκή Επιτροπή της Ν. Ιωνίας εκδήλωση αφιερωμένη στην Εργατική Πρωτομαγιά την Τετάρτη 26 του Απρίλη στον κινηματογράφο ΑΣΤΕΡΑ στις 7.οο μ.μ.

       8.    Να ορίσει εκπροσώπους του συλλόγου στη ΔΕΠ Ν. Ιωνίας , τακτικό τον Κώστα Κατιμερτζόγλου και αναπληρωματική την Ιωάννα Ασλανίδου.
      
      9.    Να πραγματοποιήσει για τα μέλη του συλλόγου ιστορικό περίπατο-ξενάγηση στην περιοχή της Πλάκας το απόγευμα στις 27 ή το πρωί στις 28 Μαΐου.

     10. Η φετινή εκδρομή του συλλόγου στην Βαρκελώνη να πραγματοποιηθεί στο διάστημα από 4/7 ως και 8/7/2017.

     11. Να εκδώσει ανακοίνωση καταγγελίας για το περιεχόμενο της αφίσας του Υπουργείου Παιδείας για τα Νηπιαγωγεία.

      12. Να στείλει επιστολή προς τα νέα Δ.Σ των συλλόγων Γονέων για μόνιμη και σταθερή συνεργασία μαζί τους για  τον συντονισμό της δράσης και την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων της παιδείας εξαιτίας της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής και αντιεκπαιδευτικής πολιτικής.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου