Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

23 Δεκ 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΒΓΑ

Το ΔΣ του Συλλόγου  εκπαιδευτικών “Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ” καταγγέλλει  την εργοδοσία της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΓΑ, που αντί να καταβάλει τα δεδουλευμένα στους εργαζόμενους, προχώρησε στην επιβολή της ανταπεργίας (ΛΟΚ ΑΟΥΤ), απέναντι στις απεργιακές τους κινητοποιήσεις.
 Η αντεργατική πρόκληση της εργοδοσίας της ΕΒΓΑ να επιβάλει ΛΟΚ-ΑΟΥΤ, όσο κι αν προσπαθεί να δείξει το αντίθετο, δείχνει το φόβο των αφεντικών απέναντι στον οργανωμένο, ταξικό  και ενωμένο αγώνα των εργατών. Λειτουργεί ως προπομπός του νέου συνδικαλιστικού νόμου, που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή η συγκυβέρνηση από το νέο έτος και θα χτυπά το δικαίωμα στην απεργία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την στήριξη μας στον απεργιακό αγώνα των εργατοϋπαλλήλων της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΓΑ στην Αθήνα, με αίτημα την καταβολή των δεδουλευμένων που τους οφείλει η εργοδοσία και καταδικάζουμε  την απόφαση της εργοδοσίας να επιβάλει ανταπεργία.
Η τρομοκρατία και ο εκβιασμός δεν θα περάσουν.
Συναγωνιστές, εργαζόμενοι της ΕΒΓΑ,στον δρόμο του ταξικού αγώνα που επιλέξατε απέναντι στην εργοδοσία,δεν είστε μόνοι. Είναι ο δρόμος που πρέπει να βαδίσουμε όλοι οι εργαζόμενοι σε κάθε χώρο δουλειάς απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης, της Ε.Ε και του κεφαλαίου που τσακίζει την κοινωνική ασφάλιση, τις ΣΣΕ, τους μισθούς και κάθε εργασιακό δικαίωμα που καταχτήθηκε με αγώνες.
ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΒΓΑ
ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΛΟΚ ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου