Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

22 Μαρ 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ


Σε μια κατάμεστη από συναδέλφους αίθουσα, της μουσικής ταβέρνας «Μπαρπα-Αλέξης» στη Ν.Χαλκηδόνα, μέσα σε πολύ ζεστό, συναδελφικό  και ιδιαίτερα διασκεδαστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το μεσημέρι της Κυριακής 20 Μαρτίου  2016 το φετινό γλέντι του Συλλόγου μας.

Πλούσιοι μεζέδες, άφθονο κρασί,  πολύ καλή ζωντανή μουσική και κυρίως συνεχής, ζωηρός χορός που αγκάλιαζε αδελφικά  όλες τις παρέες από διαφορετικά τραπέζια,  απογείωσαν το κέφι  μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε είχαμε την ευκαρία να ενώσουμε, μέσα από το τραγούδι, τη φωνή μας για το δικαίωμα στη ζωή και την ευχαρίστηση . Όλοι οι συνάδελφοι έφυγαν ενθουσιασμένοι, εκφράζοντας την επιθυμία για επανάληψη ανάλογων εκδηλώσεων πιο συχνά , ενώ πολλοί πρότειναν τη δημιουργία χορευτικού και μουσικού τμήματος στα πλαίσια του συλλόγου.  Όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν, πραγματικά... έχασαν!

Το Δ.Σ ευχαριστεί τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του  και καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου να δείξουν την ίδια όρεξη και διάθεση και στους αγώνες που ακολουθούν.
                                                                         

 ΤΟ Δ.Σ.











0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου