Ο ιστότοπος μας μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση, στο syllogos-seferis.gr. Ακολουθήστε μας!
Πήγαινε με

Διαβάστε

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Περισσότερα...

ΑΜΕΑ - ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Διαβάστε Περισσότερα...


17 Αυγ 2015

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ TO ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ

Αρκετοί συνάδελφοι μας κατάγγειλαν ότι διαπίστωσαν μείωση 30 ευρώ στο μισθό του Αυγούστου.
Αναζητώντας την αιτία στο εκκαθαριστικό τους στο site της Β’ Διεύθυνσης είδαν με έκπληξη ότι τους παρακρατήθηκε μια δόση συνδρομής για το σύλλογο, τη στιγμή που ο σύλλογός μας ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ δεν εμπλέκει τη Διοίκηση με τις συνδικαλιστικές υποχρεώσεις των μελών του.

Σε επικοινωνία δική τους αλλά και δική μας δόθηκε απάντηση ότι έγινε λάθος, διότι τον Αύγουστο γίνεται παρακράτηση της συνδρομής στους συναδέλφους των άλλων συλλόγων της Β’ Διεύθυνσης και κάποια ονόματα μπερδεύτηκαν και «βρέθηκαν» στις καταστάσεις του συλλόγου του Αμαρουσίου.
Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι η οικονομική αποκατάσταση δεν θα γίνει μέσω της μισθοδοσίας όπως η παρακράτηση αλλά άκουσον άκουσον τοις μετρητοίς από τα γραφεία του συλλόγου του Αμαρουσίου !!!!!!!!!!

Και όποιος δεν το έχει προσέξει ως τώρα;

Μήπως η Διεύθυνση θα ενημερώσει όπως ενημέρωσε ως τώρα;

Απαιτούμε από τη Β’ Διεύθυνση:
Την άμεση ενημέρωση των συναδέλφων για το συγκεκριμένο γεγονός, ενημερώνοντας το σωματείο πόσους και ποιους αφορά.
Την άμεση επιστροφή της παρακράτησης του ποσού στους συναδέλφους.

Ας βγάλουν συμπεράσματα και όσοι σύλλογοι δεν θεωρούν ότι ο συνδικαλισμός είναι εθελοντική συμμετοχή και προσφορά …………. τι περιθώρια δίνουν στη διοίκηση για ανάλογα λάθη και μπερδέματα.  Κι έχουν  αναθέσει στη διοίκηση τη συλλογή των συνδρομών των συναδέλφων. Δηλαδή την υλοποίηση μιας σημαντικής πλευράς της δράσης του σωματείου την αναθέτουν στον - κατά τεκμήριο - μόνιμο αντίπαλο του σωματείου και του κινήματος. Η διαδικασία συλλογής συνδρομών είναι κι επιβάλλεται να είναι αποκλειστική ευθύνη του συλλόγου. Κι αναζωογονεί την επαφή του με τα μέλη του. Κανένας άλλος δε χωρά ανάμεσα σ’ αυτή τη σχέση. Ειδικά το κράτος κι η διοίκηση που δηλωμένα στοχεύουν μόνιμα στο χτύπημα της δράσης του σωματείου, ειδικά όσων έχουν αγωνιστική πορεία. 

Τη στιγμή που νέα επώδυνα μέτρα παίρνονται από την κυβέρνηση για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό, τη στιγμή που η ζωή μας εκβιάζεται  τέτοια λάθη σαν αυτά της διοίκησης είναι ανεπίτρεπτα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ                               ΝΤΙΑΝΑ ΛΙΑΚΟΥ

9 Αυγ 2015

6 Αυγ 2015

Ξανά… ΠΑΜΕ ΕΠΙΔΑΥΡΟ ! ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»
Ξανα… ΠΑΜΕ ΕΠΙΔΑΥΡΟ !
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΔΕΣΜΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015
Ο απείθαρχος Τιτάνας Προμηθέας, αμφισβητεί την εξουσία του Δία, χαρίζοντας τη φωτιά στους ανθρώπους. Η τιμωρία θα είναι αμείλικτη. Με διαταγή του πατέρα των θεών θα δεθεί σ' έναν άγριο βράχο, στα πέρατα του κόσμου. Ωστόσο εκείνος δεν θα σταματήσει να καταφέρεται κατά της εξουσίας, εξαγριώνοντας τον Δία, ο οποίος τον καταποντίζει στον Τάρταρο. Τραγωδία με φιλοσοφικό και πολιτικό υπόβαθρο, το ποιητικό αριστούργημα του Αισχύλου μιλά για την ελεύθερη βούληση και την αμφισβήτηση της εξουσίας. Ο Προμηθέας κραυγάζει πως η αμφισβήτηση της εξουσίας είναι πάντα, ένα ρήγμα, ένα άλμα, ένα δημιουργικό ξέσπασμα της ελεύθερης βούλησης - χωρίς τακτικούς ελιγμούς, χωρίς «στρατηγικούς» περιορισμούς και γίνεται έτσι η πρώτη φωνή στην ανθρώπινη Ιστορία που δηλώνει ευθαρσώς: «Είμαι ρεαλιστής, γιατί ζητώ το αδύνατο. Και το ζητώ, χωρίς άλλον λόγο από τον εαυτό μου». Ο ταλαντούχος  Κώστας Φιλίππογλου σκηνοθετεί στην Επίδαυρο τον Προμηθέα Δεσμώτη, στη νέα μετάφραση του ποιητή Γιώργου Μπλάνα, πλαισιωμένος από τους αξιόλογους ηθοποιούς Τ. Νούσιας, Γ. Γεννατάς, M. Kaminski, Δ. Κουρούμπαληκαι εξαμελή χορό. Μουσ.: Lost Bodies.

Τιμές εισιτηρίων : Κάτω διάζωμα, ζώνη Β (στο σχήμα οι θέσεις με το πιο γαλάζιο ανοιχτό χρώμα ): 16 ευρώ. Άνω διάζωμα : 12€. Ειδικές τιμές για φοιτητές, παιδιά, ηλικιωμένους άνω των 65 και ΑΜΕΑ.

Πούλμαν του Συλλόγου θα φύγει από το γνωστό σημείο (άγαλμα Ηλέκτρας Αποστόλου στο Ηράκλειο), στις 5,30 μ.μ.
Συμμετοχή στο πούλμαν : 8 ευρώ.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6972008336 (ΝΙΝΕΤΤΑ) ΚΑΙ 6977019790 (ΘΩΜΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΣ).